„Nastavnici i roditelji preplašeni, vidimo problem i tamo gde ga nema“: Šta se promenilo za pola godine od tragedije u „Ribnikaru“?

Ostavite komentar


  1. Šta bi od one fantastične akcije „razoružavanja Srbije“ i skupljanja kojekakvih starih tandžara? Šta bi od najavljenih „nenajavljenih kontrola vlasnika oružja“?

    Kao uvek – ništa, samo da se digne velika prašina, i slepim akcionizmom pokaže neka fasada nekakve „ozbiljne države“ u kojoj zapravo predsednik lično kao i vlada i predsednik skupštine svaki dan otvoreno krši Ustav, prekoračuje svoje nadležnosti i uzurpira funkcije.

  2. Овде се суштинска ствар не покреће. То је допринос (назови) власти овој, односно овим трагедијама. Сад се баца прашина са некаквим меморијалним центром. То је сад важно. А стварање услова за трагедије, понашање после трагедија, то је већ решено и сад „консултује родитеље“ о меморијалном центру. А до сада их нико ништа није питао, нити ће. Углавном, „Што се грбаво роди, вријем га не исправи“.

  3. Kako je moguće da profesor u gimnaziji
    sve do tragedije u „Ribnikaru“ misli da je
    škola najbezbednije mesto?

  4. Etiketiranje da su učitelji carevi,a nastavnici nestručni i bez empatije i krivi su za sve,sprečava dalje čitanje teksta .Isključivost ne vodi razrešavanju bilo kog problema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.