Šetaj sa porodicom za svoj grad 1Foto: Kompanija Tigar Tajers

Pod sloganom „Da je svaki dan zdrav i bezbedan“, kompanija Tigar Tyres (Tajers) iz Pirota četvrti put organizuje Porodični dan zdravlja i bezbednosti u subotu 29. septembra od 10 do 15 sati, saopštila je danas Služba za komunikacije ove kompanije.

U saopštenjuu se navodi s obzirom na uspeh manifestacije prethodnih godina i veliko interesovanje, „Tigar Tyres“ ove godine zajedno s partnerima organizuje ovu manifestaciju koja otvorena za sve zainteresovane građane Pirota. Ona će biti  u Sportskoj hali Kej, na okolnim terenima i na samom šetalištu Kej kraj Nišave.

Porodični dan zdravlja i bezbednosti promoviše bezbednost u saobraćaju, bezbedne i zdrave stilove života, uključujući i značaj preventivnih zdravstvenih pregleda, kao i brigu o zaštiti životne sredine koju treba razvijati kod najmlađih uzrasta.

Prema rečima Milene Tošić, direktora servisnih grupa  u Tigar Tajersu ,jedna od centralnih aktivnosti je „Šetnja dobrote“.

-Šetnja dobrote ima za cilj da podstakne humanost i solidarnost kod zaposlenih u kompaniji i kod žitelja Pirota. Naime, ‘’Tigar Tyres’’, koji godinama unazad realizuje projekat podrške lokalnoj zajednici Growing together će za svaki pređeni kilometar u Šetnji dobrote donirati sredstva u humanitarne svrhe. Za Šetnju se već prijavilo 1.500 dobrovoljaca koji će sa svojim porodicama šetati Kejom – za svoj Grad. Na ovaj način, promovišući zdrave stilove života dodatno ćemo donirati milion dinara za rekonstrukciju jednog dečijeg igrališta -rekla je Tošićeva.

Moderatori događaja su sportski komentatori Miljan Milićević i Ivan Tešanović, a jedan od gostiju je, zahvaljujući dugogodišnjem partneru – UNIQA osiguranju i dr Filgud.

Kompanija u ovom Porodičnom danu zdravlja i bezbednosti 2018. ima brojne partnere. To su Gradska uprava Pirot, Sportski centar Pirot, Hala Kej, Agencija za bezbednost saobraćaja, NAVAK, Vatrogasno-spasilačka četa Odeljenja za vanredne situacije MUP Pirot, Securitas, Vatrogasna jedinica Tigar Obezbeđenje, Dom zdravlja, Hitna pomoć, Gimnastički klub Soko 010, Kik boks klub Crna kobra, OŠ 8. Septembar, OŠ Vuk Karadžić, ŠOSO Mladost, OŠ Despot Stefan Lazarević u Babušnici, Srednje stručna škola Babušnica, Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i JP Komunalac, navodi se ju saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari