Sindikat nezadovoljan zbog smanjenja primanja zaposlenih u pravosuđu

Ostavite komentar


  1. kakav sindikat? nemamo mi nikakav sindikat.to je kukavni plaćenički sindikat.vratili su zaposlene na posao u najvećem jeku epidemije u zagušljive i prenatrpane kancelarije bez sredstava zaštite.to su potencijalna legla zaraze ,nešto kao fabrika jura.državu nije briga za zaposlene.mi smo topovska hrana,jer bože moj izbori su najvažniji u ovom trenutku

    1. Žali se Vučiću jer verovatno za njega glasaš a od sindikata očekuješ da ti obezbedi veće kancelarije. Svi ste hrabri da kritikujete a nemate muda da od predsednika suda tražite da vam obezbedi sredstva zaštite, ne smete u oči da ih pogledate a ne da se žalite. Većina ste uvlakači.

      1. otkud ti majke ti znaš za koga ja glasam.nije te sramota.kod nas bar nema tog pritiska da moraš da glasaš za nekoga niti bih na to pristao.ne mogu radnici pojedinačno da traže od predsednika suda sredstva zaštite već to pitanje mora da pokrene sindikat kojeg mi nemamo i koji ništa ne radi u interesu zaposlenih osim što organizuje radničke igre.jedino pravosuđe ne štrajkuje već deset godina i ako smo na samom repu kada su primanja i uslovi rada u pitanju ,a polovina radnika godinama radi na ugovor i to sve zato što sindikat nema muda kako ti reče da organizuje štrajk ili zato što je kukavni ili plaćenički kako ja to rekoh.ako si u tom sindikatu mnogo mi je žao što si se našla uvređena,a ako nisi lupaš ko maksim

  2. Još nisu shvatili da ova vlast rad upravo sve suprotno od onoga što kaže.

  3. Sistematsko uništavanje svih institucija. Da li će i njima zakonom dozvoliti primanje „poklona“ kao što su dozvolili lekarima? Vučiću Sadame!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.