Sindikat Nezavisnost: RTV žrtve batinaša proglasio krivcima

Ostavite komentar


  1. Tako je ljudi,moramo reagovati.Prezivljavamo nasilje, u svakom smislu, ne samo fizickom-jer nasilje je i ovakvo medijsko izvestavanje, to je prava tortura za mozak, jer nasilje je i ovaj urbani varvarizam koji spovode u glavnom gradu, jer nasilje je i ovakav pravni sistem, jer nasilje je… i tako dalje.Ne dajmo im da nas odvrate od borbe za nasa ljudska prava, time sto ce nam stalno svaljivati da se mi zapravo borimo za odredjene opozicione lidere.Ni meni se ti opozicioni lideri ne svidjaju, to nema veze sa pozicijom i opozicijom,to ima ima veze sa normalnim zivotom

Ostavite komentar


Društvo

Preminuo novinar Bojan Tončić 10

Preminuo novinar Bojan Tončić

"Otišao je u svet daleko od masovnih grobnica, ratnih zločina, nepravde i laži o kojima je dugo, uporno, hrabro i briljantno pisao", objavio je portal Autonomija.info, povodom smrti novinara Bojana Tončića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.