Sindikat prosvete: U Srbiji oko 8.500 zaposlenih zaraženo koronom ili su u izolaciji

Ostavite komentar


  1. Sramna izdaja države…deca i odrasli, satima se smrzavaju jer čekaju na preglede i testiranja.

    Zdravstvo nema osoblja, prosveta nema osoblja a Brnabić i Ružić uz pomoć
    neodgovornih i sebičnih roditelja, guraju decu u škole usred epidemije.

    Brnabić i Ružić, uz blagoslov AVa, donose loše odluke koje su protiv naše dece i
    gradjana. Ne čekajte 15. februar da produžite raspust, situacija je već kritična.

    Ne mora sns i sps „elita“ svake godine da ide na jeftino skijanje.

  2. Broj zarazenih u prosveti bi svakako bio manji da je veci broj vakcinisanih prosvetnih radnika – niko ne govori o tome koliko nisu vakcinisani prosvetni radnici, a to je deo njihove odgovornosti prema poslu koji rade. Takodje interesantno je da su procenti zarazenih u prosveti krenuli naglo da skacu posle raspusta , znaci nakon perioda od mesec dana u kojem skole nisu radile. Pitanje je gde i kako i zasto su se zarazili? Neprihvatljivo je da prosvetni radnici ne prihvataju odgovornost za svoje zdravlje koje je nuzni uslov za funkcionisanje skole i obrazovanja. Na kraju ispastaju deca koja vec trecu godinu nemaju obrazovanje na koje imaju pravo.

  3. Znate li gospodjo koliko prosvetnih radnika je vakcinisano? Radim u više škola, imam puno kolega u raznim školama tako da vam mogu reći da je to profesija sa ogromnim procentom vakcinisanih.Broj koji Ružić iznosi je laž, a Batut je odbio da javno prikaže podatke kako bi se nesmetano manipulisalo. Uzgred, zbog ogromne koncentracije i transmisije virusa u školi zarazili smo se i
    posle treće doze, a neki i po dva puta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.