Sindikati predškolstva nisu optimisti da će lokalne samouprave isplatiti po 10.000 dinara zaposlenim u vrtićima

Ostavite komentar


  1. Kakva preporuka. Obaveštenje im poslati da će se već sutra zaključiti vrtići pa da vidimo ko neće čuti i videti vaspitačice. A i da se ne lažemo sindikati su vrlo slabi. Bunu držite

  2. Kakva preporuka!? Vlada treba da donese Uredbu kojom je lokal dužan da zaposlenima u PU isplati jednokratnu pomoć ili da transferiše novac iz budžeta RS na budžet Lokalnih zajednica za tu namenu. Inače, to će biti samo preporuka bez obaveza.

  3. Samo da lokalna samoupravu I’ma pare za svoje tarapanke, mi nikada nismo njihova bili Briga.

  4. Mislim da je sindikat predskolstva previše blag,odnosno da ih niko ne shvata ozbiljno u ovoj državi.

  5. Predškolski sindikat se pika isto ko i predškolstvo. Skroz nebitna grana društva, a da vrtići stanu sa radom nastao bi opšti kolaps!!! Mislite o tome dragi vlastodržci, a bome i vi sindikalci koji čuvate svoje fotelje i štitite direktore svojih uprava od radnika za koje se kao dekarativno zalažete!!!

  6. Vaspitači i tehničko osoblje koje radi u vrtićima , tretiraju ih kao građane drugog reda .Ako je država isplatila svima neka da i njima što ih sleduje.Kakva lokalna samouprava pa to su sve prevaranti pogotovo u manjim opštinama

  7. Važno da su svi čitali objavu na vestima i aplaudiraju misleći da je to istina.Samo još jedna predstava za široke mase.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.