Situacija „sve po starom“ onemogućiće da se izborimo sa pandemijama 2041.

Feljton

Ostavite komentar


  1. Sve je ovo detaljno predstavljeno, sa terminologijom koja ukazuje na stručnost. Takođe, kada uđete u pogrešan voz, vaše putovanje izgleda potpuno normalno. Predeli se smenjuju, voz staje na stanicama, kondukteri i otpravnici rade svoj posao. Međutim, nećete stići na pravo odredište. Tako i ovom tekstu, nedostaje ključna činjenica, koja menja ceo kontekst, a to je da je virus plasiran iz laboratorije. A kad se tome pridodaju podaci o povezanosti kapitala koji stoji iza laboratorija, farmaceutskih kompanija, medijskih promotera plandemije virusa i ostalih saučesnika, dolazi se do do drugačijeg zaključka. Borbu treba usmeriti protiv uzroka, to jest pravih izazivača, planera i njihovih pomagača, do lokalnih izvođača Inače nas do 2041. neće biti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.