Škole uskoro prelaze na onlajn nastavu?

Tri obrazovne ustanove obustavile rad zbog sumnje da su neki od učenika bili u kontaktu sa zaraženima korona virusom

Ostavite komentar


  1. Znači ako predavanje prati manje od 100 studenata, na primer 97 širenje zaraze nem. Ajde da poverujemo u ovo suludo tumačenje. A šta se dešava kada posle predavanja, đaci i studentu krenu kući autibusima GSP-a u kojima

  2. Onlajn nastava u Srbiji??? Još jedna bajka ove vlasti. Da su nešto radili po pitanju digitalizacije, a ne samo pričali možda bi i bilo nešto. Jedva čekam da vidim i čujem rešenje naših stručnjaka.

  3. U osmogodišnjim i srednjim školama i redovna nastava se odvija otežano,a mogu da zamislim i šta bi uopšte značila „onlajn nastava“ kada ogroman broj učenika nema internet ili računar?Kako ćemo rešiti dualne obaveze učenika vezane za praksu“onlajn“?

  4. Svima u Srbiji je vec jasno da se Mladen Sarcevic tesko snalazi na tako vaznoj funkciji pa cesto deluje zbunjeno.Situacija oko KORONAVIRUSA je pokazala koliko su mnogi na vrlo vaznim funkcijama nepripremljeni sto nikako nije smelo da se desi jer je situacija vrlo slozena i mnogi zivoti u Srbiji su u njihovim rukama.Dosta je bilo“Kako cemo lako cemo“i vreme je da situaciju u kojoj je narod Srbije daleko ozbiljnije shvate i u skladu sa istom daleko ozbiljnije reaguju i donose odluke.

  5. Ovde, u New York State, SUNY (State University New York) i vecina skola su zatvoreni za studente od juce. Mi zaposleni na istrazivanju radimo. Studenti moraju da napuste campuse i odu kuci do 29. marta i ne vracaju se do kraja semestra. Internacionalni studenti ostaju ovde. Sve prelazi na online nastavu. Svi javni skupovi su odlozeni.

  6. A ti bi da hapsiš, bahati čoveče. U nsšem zakonu to se naziva lišavanjem slobode, i ne, ti ne možeš nikoga da „hapsiš“ jer te mi plaćamo, a ne ti nas. Običan činovničić, aparatčik. Osilili se svi to u izjavama. Srsmota me je gde živim.

  7. A da neko obavesti ove naše stručnjake da je u npr. Poljskoj kazna 120 eur ako deca izađu napolje i drastično više za stara lica. Genijalni ste kao i do sada.

  8. Mili moy nastavniče geografije, što ne pogledaš malo oko sebe u kakvim uslovima ti žive učenici, koliko ima dece koja se bore sa bolešću i siromaštvom, a ti ovde pričaš o nekoj online nastavi. Ceo svet je zaražen virusom, kao da je nekome stalo do tvoje online nastave ……e moj ministre.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.