Zašto roditelji stradale dece u „Ribnikaru“ nisu izabrani u Školski odbor te obrazovne ustanove?

Ostavite komentar


  1. Izbor clanova SO je uradjen po vazecem zakonu i na krajnje demokratski nacin- tajnim glasanjem! Nije izabran i tacka. Mozda roditelji stradale dece treba da oforme neko telo, neki odbor… koji ce skoli pomagati…

  2. Дати тим родитељима неке државне функције да раде на спречавању таквих и сличних догађаја.

  3. Apsurdno je što u tu školu ide skoro 1200 djaka, što znači najmanje 700-800 roditelja, i to onih koji su većinom elita na Vračaru. (Medju njima teško da ima i 10 % glasača SNS). Ti roditelji ne žele da se škola zatvori i pretvori u memorijalni centar. Kakve veze ima Država i Sistem sa time. Velika većina roditelja djaka, koji pohadjaju tu školu, donese odluku. Ako bi Država, kojim slučajem, odlučila da zatvori školu, bila bi napadnuta od istih hejtera, da ne vodi računa o želji 700-800 roditelja.
    Ne treba to politizovati. Ne treba marginalizovati tragediju, kao što ne treba doneti odluku suprotnu želji većine.

  4. A zasto bi morao biti izabran? To samo ima u Srbiji. Hajde da nam porodice stradalih vode drzavu. Jeste li vi normalni? Tragedija je jedno a izbor roditelja u neko telo nesto sasvim drugo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.