Skraćenje radnog vremena za ugostiteljske objekte

Zasedali Štabovi za vanredne situacije opština Majdanpek i Kladovo

Ostavite komentar


  1. A prodavnice U Kruševcu rade preko noći.Ako pravila važe za ugostiteljske objekte zašto ne i za prodavnice.Nema potrebe mamiti ljude preko noći da izlaze i obično su to marketi manji sa malo prostora unutra i stvara se gužva na malom prostoru.

  2. Krizni štab mesne zajednice donji milanovac pred kolpsom….nedovoljan broj volontera,ne poštuju se Odluke Kriznog šta ba opštine Majdanpek,svi bi da komanduju,a niko da radi.
    Doduše jedino radnici centra za kulturu Donji Milanovac rade normalno,kao da se ništa ne dešava.Sedmoro zaposlenih na prostoru od 20m2.,rade puno radno vreme od 07do15.ooh
    Zivela drugarica Valentina sekretar i komandant Žulja!!!
    Pozdrav od druga Slaviša Božinovića

  3. Za vreme vanredne situacije,postavlja se pitanje funkcionalnosti opštinskog kriznog štaba u majdanpeku i njegovog komanda Dragana Popovića Popa?!
    Naime,i sam spada u rizičnu grupu,boluje od dijabetesa i srčani je bolesnik.No ,tu mu nije smetalo da sredinom februara službeno poseti naše ljude u dijaspori i to u Austriji i Italiji..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.