Skrozza: Bez pritiska javnosti ne bismo znali za slučaj „Palma“

Ostavite komentar


  1. Pa i lideri Opozicije su Branili
    Krušik Uzbunjivaca
    I još mnoge druge
    Šta je tu Cudno
    Osim što je Vlast uvek Kriva

    1. Pokušavam da odgonetnem smisao Vašeg komentara, ali ne ide mi. Može li neko da pomogne? Kakve veze ima da li je pedofil i silovatelj vlast ili nije? Mora biti osuđen. Uzbunjivač iz Krušika se žrtvovao da bi ukazao na pogubne posledice kriminala. Trebalo ga je zbig toga zaštititi i odlikovati, a sa vlašću i opozicijom nema nikakve veze. Lečić je aktivni i uticajni opozicionar pa ne videh ni jednog saborca iz opozicije da skače i vrišti, da tuži žrtvu što je prijavila silovanje, kako bi pomogao Lečiću. Ako istraga pokaže da je kriv mora da odgovara.

    2. E da se ova nije pojavila da apsolvira ceo slucaj, ja nista ne bih shvatio.Hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.