Skupština postala Viber grupa za uvrede

Povodom napada poslanika Marka Atlagića na glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Taj isti Bjelogrlic, kao i njegov drugar Kojo, zarili su i plaili u srpskom filmu, dok su njihove demokrate bile na vlasti. Oni su odredjivali, ko ce dobiti i koliko para za film, ko ce igrati u tim filmovima. Naravno, sebi su obezbedjivali glavne uloge, kao i svojim prijateljima. Zato mi nemojte pricati o moralu i Bjelogrlica i Koja. Izgubili privilegije, a pa su ostrasceni.

    1. Radili su u jednom relativno normalnom vremenu i imaju svo pravo da ovu trenutnu bolest na vlasti nazovu pravim imenom!

      1. Poslanik se zbunio. On hoće da izbaci ljude iz zemlje, niko neće da ide. Niko nikad nije ni hteo, nego je primoran. Bjelogrlić je jadan od najvećih Srbina, a i neće zbog vas otići ni da ste na CNN u bili. Atlagiću, mnogo više smo njega gledali na TV od vas i mi pamtimo patriote, a vi se brinite kad će plata, o ovom čoveku nemate pojma!

        1. Sramota za drzavu ciji se poslanici bave ovim stvarima.
          Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo.
          Nema kraja bruci i sramoti ove drzave.

    2. Pa kad je sve to tako zašto ih ne osude,i da puste ove kao sunce čiste da nas i dalje „usrećuju“!?

    3. Vidim i ovde botovi nije prica o glumcima nego o profesoru sumnjivog porekla morala fax zavrsio u 47 god. u Pristini ha ha jak profesor i poznavalac

  2. Prof dr Čaba der Atlagić! Nek nam je živ i zdrav, nama srbima.

  3. Naravno, ko bi drugi potpirivao i komentarisao nego Dragojević, Vojnov…vaše perjanice…Jedva ste dočekali izlaganje nekog poslanika koji verovatno pati od manjka mudrosti ili skoro nije bio u pozorištu…A šta vi uradiste? Odmah opleli onu vašu staru mantru o jednom čoveku, njegovoj familiji i njegovom bratu…Mora da ste pri tom mislili na Đilasa? Ili mi se samo učinilo?

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.