Skupština uz Šešelja i dok preti smrću novinarki Danasa

Iako je pretio, lider SRS vređa novinarku Danasa zaštićen poslaničkim imunitetom

Ostavite komentar


  1. Kakav smo narod, takvi su nam i narodni poslanici. Niko nema pravo da kaže da za ovo ne snosi i delić lične odgovornosti.

  2. Ovakve pretnje ratnog zločinca tužilac karakteriše kao uvijene u oblandi. Mogu i ja da kažem da moralna i fizička nakaza id Šešelja treba da bude na pustom ostrvu daleko od nas.I tužilac neka mu pravi društvo da ga vidimo šata će posle da priča.

  3. Bez obzira da li se radi o krvicnom delu ili ne, Skupstina je morala da osudi govor mrznje Vojislava Seselja. To govori o ovoj zemlji, a ona je nedemokratska tvorevina raznih tiranina

    1. Apsolutno si u pravu,skupstina je ta koja je trebalo da reaguje ali…

      1. Dok je Vučić tu ovoj vreći sala biće sve dozvoljeno.
        Je l tako Vučiću?

    2. Pa gospodo, ni doticna novinarka ne moze pisati sta joj padne na pamet,a da zato ne snosi nikakvu odgovornost.Ipak budimo malo objektivni.

      1. Da li si ti ovo ozbiljno mislio, ili troluješ? Naravno da sme da piše šta hoće, to se zove sloboda štampe

      2. „Rajko“, novinarka je iznela svoje misljenje ili prenela neciji zakljucak ili zakljucak nekog tela ali Vojislav Seselj je izneo uvredu i pretnju. Zelite da ga opravdate? Ako vi na ovaj nacin komentarisete ovaj clanak nije ni cudo sto jedan Seselj V. uopste postoji kao narodni poslanik. Ne znam koliko imate godina ali ako imate decu i ako jednoga dana napuste Srbiju i vi snosite krivicu za to. Mada, sva je prilika da ste svi zajedno vec napolju.

        1. Objasni kako novinarka nije izrekla uvredu kada je rekla nešto što je zakonom države rečno da se nije dogodilo. A in)direktno je pretnja po narod. Mene je uvredila a vidim i da nisam jedini s tim što ‘naše’ mišljenje nema odjek ni težinu. Nemoj da misliš da sam šešeljoid fan, njega bih prodao ponovo hagu za jedan obrok nekom siročetu.

    3. Ova zemlja je okupirana 1945. od nazovi komunista, radikala, julovaca i rezultat je da u njoj danas zivi najgluplji i najbedniji narod na svetu. To je moje skromno misljenje.

    4. Snezana je u svojim tekstovima dosta energije potrosila na to da kritikuje ovakvu, nakaradnu vlast ali i da nam objasni kakva nam je opozicija, kao da mi ne znamo.Ali zaboga, nisu svi isti,nisam ni ja bas srecan zbog Dveri na primer ali, cak i kad bi se oni nesto pitali, nikada ni jedan novinar ne bi dosao u ovakvu situaciju. Vlast je u opasnoj fazi ludila i nju moze da smeni samo siroki front opozicionih stranaka, i gradjanskih i nacionalnih zajedno sa konvertitima, koliko god se to nekome gadilo.Cak su to i turci shvatili

  4. Neko se cudi ovom razvoju dogadjaja u Srbiji?!?Pa,pobogu ljudi,ovo je nacrtano od 2012,sve se zna!!!Ko se ovome cudi?!?Na vlaati su kriminalci,koje je SNS opreao l,pustio iz zstvora i ovlastio da obavljahu prljave poslove umesto njih.Da li,realno,postoji iko normalan ko misli da ro nije tako?!?

  5. To bolesno ruglo simbol je ovog „naroda“ i „države“!

  6. Corax je već sve rekao: Velika izlučevina izlazi iz Narodne skupštine.

  7. Reči koje se izgovore javno imaju težinu. Niko, pa ni narodni poslanik netreba da ovako nešto govori. Strasno je da to prolazi nekažnjeno, i naravno da ae preslikava na ostale slojeve drustva koje postaje sve više agresivno. Muka mi je od bezobrazluka. Želim da živim u civilizovanom i uređenom društvu. Kaznite ga za bolje sutra, ovo i deca gledajau.

  8. A šta očekujete? To su vam isti ljudi, uključujući Dačića, Vučica i lecu bandu, koji su odgovorni za ratne zločine devedesetih. Kriminalčine!

  9. Vidim toliko komentara….daleko smo od svega…pisanje jednog novinara koje zatim dobija zivotne pretnje je dno svega!
    Ali kada pogledas vladi bliske medije a i nezavisne,jednu stvar imaju zejednicku…..svi se ponasaju kao da analiziraju nekog bolesnika koji je ,eto negde i boluje od necega , a iste te medije pogledaj sa pticije perspektive ri sta se onda vidi………………..

  10. Taj se sav topi od miline kada se, sa velikim odusevljenjem,udvara Vucicu na TV Pinku. Cudi me da je jos u LJajicevoj stranci.
    Covek bez ponosa i karaktera.

  11. Čini mi se kao da sa sanjam najgori kosmar, radikali imaju apsolutnu vlast i moc i o svemu odlucuju, a pomaze im i Dacic. A da bi sve bilo jos tragicnije Zapad ih podrzava, a demokratsku opoziciju kritikuju i izbegavaju cak i da popricaju sa njima.Dakle, gora nam je politicka sudbina nego 90-ih.

Ostavite komentar


Društvo

Đorović (SSP): Korupcija je postala model ponašanja u Srbija a policijski odsek za suzbijanje kriminala u privredi je smišljeno potpuno uništen 10

Đorović (SSP): Korupcija je postala model ponašanja u Srbija a policijski odsek za suzbijanje kriminala u privredi je smišljeno potpuno uništen

 Korupcija je najbolnija tema u našem društvu. Ona je postala model ponašanja u Srbiji i danas se „potpuno podrazumeva”. Svedoci smo da ljudi zaista misle da je bukvalno „sve na prodaju” i da svaka stvar ili problem „samo ima svoju cenu”, kaže dr Ivan Đorović, predsednik Resornog odbora za bezbednost i borbu protiv korupcije Stranke slobode i pravde Kragujevac.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.