Šljivančanin: Objavite presudu u kojoj piše da nisam kriv

Reakcija penzionisanog oficira JNA povodom teksta "Mitić: Odustali smo od prekida tribine zbog sačekuše"

Ostavite komentar


  1. Da li to beše vojno lice koje nije dopustio predstavnicima crvenog krsta da uđu u vukovarski bolnicu, Il to treba zaboraviti?

  2. Svi ste vi heroji,ovi u Vukovaru,Srebrnici i na Kosovu su se sami poubijali.SRAM VAS BILO,NIKO OD VAS DA DA PROGOVORI JEDNU REC O ZLOCINIMA,KAKO NAM DECU TRUJETE,PRICAJUCI SAMO KAKO SU DRUGI ZLOCINCI,A VI NEVINASCA.SA ONOLIKO TENKOVA SI OTISAO U VUKOVAR I SRUSIO JEDAN PRELEPI GRAD,PA SVE I DA NIKO NIJE POGINUO.TO JE ZLOCIN.

  3. Šta kaže inicijativa mladih o neosuđenim mučiteljima, istrebljivaćima i proterivateljima Srba sa kojim naša zemlja zvanično pregovara o otetim srpskim teritorijama? Ništa? Oni su ok?

  4. Da i ja kazem nesto tim mladima koji nemaju ni slovo P od ponosa.Sljivancanin je boi oficir pod zakletvom JNA i cuvao je i branio celovitost zemlje [tu zakletvu svi mi koji smo sluzili casno JNA smo dali],a vi mladi koji casno sluve u kaficima od jutra do mraka sa paramo od Americkih spijuna koji ih bune i placaju ,bilo bi im bolje da zasucu rukave i da nadju posao da rade a da ne lupeteju praznu filozofiju o ljuckim pravima u ratnim uslovima.Staje sa pravima Srba iz Krajine i sa Kosova?To verovatno nije u njihovom domacem zadatku dobijenom i USA ambasade nego progon casnog oficira koji je to ostao do zadnjeg casa.

  5. kad ce neko da nam objasni kome je trebala sramota sa vukovarom i dubrovnikom?

  6. Nigde ne pise da ti nisi kriv vec da tuzilac nije uspeo da dokaze da jesi. Nije ista stvar. Za mene i mnoge normalne itekako ti jesi kriv. Nemoj misliti da zaborljavljamo tako lako.

  7. @bane
    pod zakletvom su mnogi vojnici i oficiri samo izvrsavali naredjenja Hitlera sto nije oslobodilo krivice. Licni moral i odgovornost su iznad svake zakletve. Niko njega ne moze opravdati.

  8. @gradjanin normalan

    Zanimljivo kako kod vas ““normalnih" nema takve ostrine kao kod Sljivancanina kada su u pitanju Haradinaj ili Taci ili Gotovina, Ganic i mnogi drugi kojima je zajednicko da su neosudjeni zlocinci i nesrbi. Odakle ta selektivnost kod vas "normalnih"?

  9. Sta ce nama vojska uopste? Em je skupa em neizbezno proizvodi ratne zlocine i tako nas sramoti.Inace svako ko publikuje pornografski materijal moze da se ogradi da izneseno nije njegov stav.

  10. Нешто ми се јавља да ће,ваше следеће бити "шта је требала Црвеној армији она срамота са рушењем Берлина у пролеће 1945?"

  11. svako ima pravo na svoje mišljenje , pa i dotična inicijativa.
    naravno to ne znači da mogu da iznose neistine kao i da dotični pukovnik ima pravo da ih tuži ako smatra da ima dokaze za neistine ako su neistine.

  12. Siroti đeneral Šljivo mirno bi da krca pemziju, igra šaha i bistri istoriju i taktiku u stožeru ofšora. Al deru se na Ovčari, pa ne mere.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.