Smajlović: Ostavka kao protest protiv menadžmenta Politike

Ostavite komentar


  1. Eeee…. ali zato ce Mali i dalje vladati Beogradom a strikaci fantomki ce mu drzati ruke iznad glave. Uskoro cemo slusati ekspoze 5 sati sve dok nam mozak svima ne otkaze a kako bi vladari neometano rusili i dalje.

  2. Ima nade za Politiku koja je postala novina prekodrinskih gradjana,beogradska varijanta Oslobodjenja,Dnevnog avaza i sl.Vreme je da neko od ozbiljnijih i uglednijih novinara iz Srbije preuzmu odgovornost za najstariji dnevni list.
    Strah me da ostavka ne sluti da ce Smajlovicka u diplomatiju,ne dao bog.
    Juce,dok sam gledala sjajnu Petricicevu karikaturu,pitala sam se kako je to proslo,a danas nisam nista pametnija!

  3. Konačno! Neka sada ne bude neko koji će širiti mržnju izmedju "nas" i Bošnjaka i do obožavanja veličati Dodika i ekipu. Dosta je laži o ratu Bosni!

  4. Ne misli valjda Smajlovicka da posle ovoga ide "puj pike ne vazi". Mada, kako su se stvari razvijale u Srbiji vezano za proslost mnogih, danas vrlo znacajnih politicara I ona ce biti "rehabilitovana". Opet ce imati vrlo znacajno mesto u novinarstvu. Najmanje.

  5. Gospodja koja je nekada volela DSS, a danas joj je poslodavac napredno radikalsko zlo moze da bira – "Informer" ili "Oslobodjenje". To joj je trenutni intelektualni i profesionalni nivo! "Politika" je nasa vrednost, mera naseg gradjansko stanja (oprostite, molim moj omiljeni "Danas" da mi pusti ovaj komentar.) Iz tog razloga gospodji naprednjakusi nije mesto u pristojnom listu toliko duge i lepe tradicije! Hocemo "Politiku", a ne "Intervju" ili "Nacional"!

  6. Ja predlažem da novi glodur Politike sutra postane Draža Petrović koji je do danas već udesio Danas pa se dosađuje na poslu.

  7. Mozda se g.Vucic opredelio,i resio da utice na vazne medije,da konacno pocnu da promovisu vrednosti EU.Do sada je gospodja(ili drugarica,nisam siguran)Smajlovic radila na promociji jedne strane drzave i njenog vodje,boljsevicko-udbaskog sistema i sirenju mrznje prema Zapadnim zemljama.Nadam se da ce uticati i na smenu onog urednika koji nosi majcu sa likom Putina i koji radi slicno kao i g.Smajlovic.Ako je opredeljenje vlade put ka evropskim integracijama,neka i vazni mediji pocnu da se tako ponasaju.Ako Vucic ima ikakav uticaj na ovo desavanje,ja ga iz sve snage podrzavam,uprkos mojoj antipatiji prema njegovoj stranci.

  8. jedan od komentara iz politike: "Sada Danas vodi opskurni Draža. Vlasnici ga postaviše da bude protiv… Sada hoće da promene Ljiljanu da dovedu nekog svog Dražu." takav je duh i ostalih. oni zaista misle da je pisati protiv vlasti – čin veleizdaje. kakve li samo duševne bolove preživljavaju gledajući nedeljom Petričićeve karikature. po običaju, svi se zaklinju da više neće čitati politiku. informeru će skočiti tiraž.

  9. Hocemo li i mi, obicni citaoci, najzad saznati KO je vlasnik Politike, i KO cini taj menadzment koji je sprecavao dgju da radi svoj posao? I, najzad, posto je Poltika mesecima SVE koji su iole slobodni proglasila stranim placenicima, a gdja to ODOBRILA, hoce li nam reci i KO placa Politiku?

  10. Gospodja Smajlović,igrala je kolo bez svirke,kao Hercegovci,što je koštalo da se skloni sa stolice glavne uredniice.No,to nije pravi razlog.Imala je iskustva sa Tadićem,kad je napadom na njega,dobila nogu u "Politici".Sada,drugi put,ponavlja drugu grešku ,otvorenim napadom na premijera Vučića,kome su sve institucije,otac i majka.Izmenila je prvu stranu u svoje vreme i dobili smo tkzv."belu"Politiku",preuzela zagrebačkog kadra Lazanskog da joj liže ruku,punoj soli.Nije fermala nikog,terala je svoju rusofilsku politiku,koja joj je na kraju došla glave,jer nije uzela ozbiljno,da se dogadja,da će se 23 i 24 član E U otvoriti uskoro za Srbiju i pored odlaska Britanije iz E U.Nije bila vidovite i predvidljiva , i to joj se osvetilo.Meni lično je žao gospodje Smajlović,jer iako se nismo u potpunosti slagali,nisam nikako bio sklon da je povredim,a kamoli odstranim rivalku iz stana u kome je bila glavni zakupac.Želim joj sve najbolje u budućnosti !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.