„Smena inspektora je pokušaj sprečavanja dalje istrage postupka za Jovanjicu 3.“

Ostavite komentar


  1. Očigledno, Srbiji nisu potrebni pošteni policajci.Hvatame jeza od pomisli šta se može desiti ovim policajcima.Pročitajte kako se patuljak iz Kremlja obračunava sa svojim kritičarima i biće vam jasno na šta je spreman faraon.Živi bili i videli.

  2. To su imspektori koji su se bavili kriminalnim radnjama i normalno da treba da budu smenjeni, posebno kad rade na ozbiljnim slucajevima.

  3. Obična je laž da premeštane inspektora na druga radna mesta sprečava istragu po pitanju slučaja Jovanjica. Pa tiispektori su i dalje svedoci po pitanju Jovanjice.

  4. Tim inspektorima su ukinuta njihova radna mesta novom sistematizaciom i zbog toga su oni raspoređeni na druga radna mesta. Međutim oni će i dalje biti svedoci po pitanju Jovanjice.

  5. Kakva je to smena postati kordinator u MUPu. Ne mogu se ispunjavati muzicke zelje mora da se radi

  6. Ti inspektori su diskreditovali sebe vezama kriminalcima, prvestveno sa Darkom Sarićem, sumnjivim poslovima sa drogom i reketiranjem i zato su zasluženo smenjeni sa svojih pozicija.

  7. Zbog svojih susreta za Darkom Sarićem, sumnjivim poslovima sa drogom i reketiranjem ova dva inspektora su smenjena, nema to nikakve veze sa politikom.

  8. Hvataju sitne dilere droge,a oni sve Cine da se ne sazna da uzimaju profit sa „poljoprivrednog gazdinstva“,Lutkar i njegovo pozorište.

  9. Kad ga vi branite onda ima nesto sto vas brine kolko je smenjenih ljudi za vreme dosa pa ste cutali ajde nelupajte vise

  10. Kakav MUP, BIA, to je sve isto. Ovi inspektori su isto korumpirani ali priparaju drugom kpanu i opozociji jer im je opozocija obecala funkcoje. Vidite onog Dumanovica, koji je pljuvao po MUP, vracen je u MUP i sada je sve u MUP super, sve dok nije ostvario svoj interes . Njegovim vracanjem u MUP sada je sve super. Sve korupcija i kriminal od 2000 i nema kraja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.