„Šminkanje“ Zaječara za dolazak Vučića

Ostavite komentar


  1. Srećom te neće produžiti ka Negotinu ili Boru, jer bi na tim ulicama kojima se izlazi iz Zaječara prema novom putu za Bor ostao bez bubrega.
    Danas sam baš bila u Zaječaru, sa te strane, suprotno od one kojom se dolazi sa autoputa – Zaječarci, strašno. Sada Boško Ničić od Zaječara upravo pravi Potemkinovo selo.

    1. Docice, obecati, sendvicari ce mu aplaudirati i On ce otici ubedjen da ga Zajecarci vole. Bice tu Vise Kladovljana, Majdanpecan , Negotinaca i ostalih Krajinaca, nego Zajecaraca. A za godinu dana, ko ce se setiti sta je obecao

  2. Hajde,da se malo sredi park suma Kraljevica,sva je urasla u travu,ubi boze na sve lici samo ne na sam naziv PARK

  3. Boško je uništio Zaječar uz pomoć tada radikala,a sada naprednjaka. Sns je ubacila Mirkovića pa nam opet vratila Ničića, grad je u ogromnim dugovima, mladi odlaze jer nema posla. Grad je mrtav. Svi funkcioneri koji su uništili grad moraju završiti u mojoj Genčić Vili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.