Smrt, krađe i požari u „ugašenom“ selu

Meštani sela Valniš kod Babušnice godinama žive u strahu od svog suseda koji ih maltretira uprkos brojnih prijava za krađe i paljevine

Ostavite komentar


  1. Cetiri meseca posle 20 krivicnih dela??? Ma, oduzmite mu i spalite clansku knjizicu SNSa, cim izadje iz zatvora. Taj zulum samo Aca moze da zaustavi.

    1. Gradimira danas ima u svakom selu u centralnoj Srbiji, a verovatno i u Vojvodini. Policija je do te mere postala nedostupna gradjanima, da ako zelite da potrazite telefonon nekog viseg inspektora ili nedaj boze direktora Rebica, da mu se pozalite, ni najskolovaniji covek ne moze da nadje telefon istih. Svaka instanca u MUP-u ima svoj sajt ali samo jedan telefon mozete da nadjete i to unutrasnje kontrole. Napredni Radikali su razbili drzavu kao zvecku, i o kakvom oni Kosovu pricaju kad ovde u centralnoj Srbiji ne mozemo da imamo javni red i mir vec nas mafija samara kao da smo svi mi u ZATVORU. Zvanom Srbija pod Vucicevim upravnistvom.

  2. Sta je tu cudno !!!??? Taj „lik“ je clan SNS ……nemoze drugacije !!!!??????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.