Snimak incidenta komunalne policije i prodavačice lubenica 1

Komunalna policija grada Beograda objavila je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici snimak celog incidenta koji se dogodio prošle nedelje na Karaburmi, kada je jedan komunalni policajac udaren po glavi, a prodavačica lubenica je privedena.

Podsetimo, Komunalna policija saopštila je u petak da je u Uralskoj ulici na Karaburmi u Beogradu napadnut komunalni policajac, dok je pomagao tržišnim inspektorima, koji su kontrolisali jednog nelegalnog prodavca. U saopštenju je navedeno da je nelegalni prodavac komunalnog policajca napao metalnom šipkom i naneo mu lakše telesne povrede.

Na danas objavljenom snimku se, međutim, vidi kako prodavačica lubenica, tokom rasprave sa komunalnim policajcima, pokušava da zatvori ceradu kamiona koja pritom pada na jednog komunalnog policajca i udara ga u glavu. Pogledajte snimak:

 

Podsetimo, jedna sugrađanka koja je bila svedok incidenta izjavila je u subotu za televiziju N1 da je prodavačica lubenica „htela kamion da zatvori i cerada je pala i udarila komunalca po glavi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari