Snimci emisije Milojka Pantića izbrisani sa Jutjuba: Sumnjam da mi je Vučić ukinuo kanal

Ostavite komentar


  1. Jeste, Andrej Vučić je iskoristio manjak pažnje Marinike Tepić nastale zbog izborne kampanje, i „ispod žita“ kupio You Tube.

  2. Meni ovo vise lici na akciju jutjuba nego na domacu diverziju – pre svega, zbog stava o slobodi izbora kad je u pitanju vakcinacija.

  3. STO NE NAPRAVIS EMISIJU „KAKO SAM BIO SA STRANE SVIH KOJI SU BILI PROTIV SRBA“

  4. Panticu, trazite pomoc od Google da utvrdi ko Vam je oborio nalog! Verujem da ce vam izaci u susret i cak pomoci da vratite kompletan nalog. Sa postovanjem!

  5. I ako je sve teze i teze ostaviti kriticki komentar u Danas probacu ponovo po cetvrtig put.Pantic kritikuke laznu opoziciju ,kradje izbora a u isto vrême svojim tekstovima podrzaba takvu istu delatnost pisuci o coveku koji je prevarom Pokusao doci do javnog priznanja za autorski resenje spomenika ciji on nije autor

  6. Mislim da u Padinakoj Skeli ima ljudi koji znaju i mogu da rese tvoj problem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.