„Sve je laž“: Nikola Ristić za Danas nakon optužbi Ane Brnabić da je udario aktivistkinju SNS

Ostavite komentar


  1. Znamo za Milicu lažljivicu a sada je dobila konkurenciju. Mada ne čudi nikog to liči na Fikusa da izmišlja i napada svakog da bi podigla rejting Šefu. Od silnog poltronisanju dozvoljava sebi da izmišlja i laže.

  2. Čitav režim A. Vučića počiva na laži.
    Imam utisak da on i njegovi ne umeju da nešto pošteno urade.
    Možda bi nešto i hteli pošteno, ali ne znaju kako se to radi.

  3. У животу нисам видео одвратније створење.Да мене тако нападне и снима пала би тужба иако нисам члан СНС и нисам гласао за њих.

  4. Ne pojavljuje se Vučić jer ga njegova zamenica svuda zamenjuje. Napada opoziciju i neistomišljenike Vučića laže i psuje stvarno divan primer premijerke iliti premijera Srbije.

  5. Pokusavaju na svaki nacin da ubede narod da SPN je u stvari agresivna grupacija, A VLADAJUCA SEKTA MIROLJUBIVA. Isto tako nas ubedjuju da oni nisu priznali Kosovo nego ce to da uradi opozicija ako dodje na vlast u gradovima, kao da niko ne zna da se takve odluke donose na republickom nivo gde je OSKAR potvrdio pobedu i ima vlast vec 12g za koje vreme je potpisan i Briselski i Ohridski sporazum

  6. Pogledao sam video i video ponasanje bagre, koje je za Malog Sinisu i Brnabic Anu, kako su izjavili u svom mediju, rezultat nasilnickog narativa opozicije. Vidi se kako histericna gospoja poteze nasilnicki rukom ka ajfonu koji ih je snimao. Ako se ta dva aktivista kao donja sluzba mafijaske zadruge SNS-institucije i vazali, tako ponasaju, mozemo samo pomisliti na sta su spremni obuceni batinasi i sve oruzane snage u ovoj proniji prema gradjanima i istinoljubivim i jos normalni clanovima ove tzv zajednice.

  7. Bezobrazluk i nekultura je zaštitni znak kvazi patriota koji zarad ličnih interesa gaze svakog ko je normalan. Totalno posrnuće Srbije.

  8. Čudne li simbolike. Ubiše Stambolića, Đinđića, Ćuruviju, Cvijana, Ivanoviča….izubijaše, popališe…psihički zlostavljaše hiljade ljudi u pretnodnoj deceniji kao i deceniju devedesetih…ko zna možda neko i njima preti? Još jedanput pa će biti prvi put.

  9. Nije u redu stranackog kolegu nazivati zenom, ako se covek tako ne izjasnjava.

  10. Ne poznajem lično ovog mladog čoveka ali mu jedno niko ne može prebaciti, naime da se ne angažuje, za razliku od 90% njegovih vršnjaka i uopšte građana.

  11. I na snimku se vidi da ste je presreli i verbalno napali. U moje vreme dobili biste šljagu da vam „sVane“, od prvog mladića na ulici.

  12. Bravo za ovog mladog coveka samo se klinci ugledajte na njega ,uzmite stvar u svoje ruke

  13. Dakle , ne prezaju ne samo od lopovluka nego i od beskrupuloznih lazi.Napad je najbolja odbrana.Sramota kakvu vlast imamo.

  14. najveći sunovrat će ova država doživeti kada osobe poput Ane Brnabić, bez ikakvih sankcija za sve manipulacije, laži i bestidne demagogije nastave da rade, funcionišu i obitavaju u medijskom prostoru i imaju neko mišljenje i nakon pada ove vlasti. Dokle god lustracija ostane samo utopija, dotle nama kao državi i narodu NIKADA neće krenuti na bolje. Nikada.

  15. Биће да се полако али засигурно претварате у неофашисте. За очекивати је да ће се непојмљива мржња претворити у физичку ликвидацију неистомишљеника. То је код вас „господо“ нажалост, незаустављив процес. За ово сноси одговорност и сама власт што вас толерише од оних поплава код Обреновца.

  16. Na slusajte sta brnaba prica ina uvek iznosi neistine da bi sklonila ljagu sns

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.