Specijalci Rosu pretukli trojicu Srba na Brnjaku

Ostavite komentar


  1. Mora predsednik da siđe dole i da im kaže „Ne sme niko da vas bije“, nema druge.

  2. Sve zlo zbog političara i njihove nadmene retorike. Ljudi podigli śatore, pijuckaju i mezete i igraju karte. Da li je to direktiva iz Bg? S druge strane Kosovari kao besni psi bi da naplate godine śikaniranja od strane Srbije. Jer čovek vlada nad drugima da ih upropasti.

  3. bas tako…niko ne’sme da vas pipne…!!! Samo vi sabotirajte drzavu u kojoj zivite…Kosovari vam placaju struju i druge komunalije 2o godina….leteci vucko samo sto nije sisao..!!!

  4. ti specijlaci jedva čekaju da neko pogleda popreko ili pokaže srednji prst da bi iskalili bes i demonstrirali šta su ih USA instruktori naučili…još ako su u pitanju Srbi onda je užitak potpun

  5. Dali ste videli snimak kako gradzani kosova srpske nacionalnosti vredjaju policiju kosova i govore ruzne reci.
    Sta bi se desilo u Sandzak da tako gradjani provociraju policiju Srbije.

  6. @Bego

    Tvoj komentar u kom opravdavas prebijanje civila zbog navodnih „ruznih reci“ samo pokazuje razmere primitivnosti albanskog drustva na Kosovu. Uostalom, ako ti smatras da je sasvim ok da se neko prebije zbog „ruznih reci“ i zbog demonstriranja, zasto ste se zalili i kukali za vreme Milosevica kada takve metode i ponasanje postujete, hvalite a sada i primenjujete?

  7. GAZIMESTAN -obelezavanje 600 god.Kosovskog Boja. Za govornicom je “ veliki srpski vožd“ S.Milosevic. Okupljeni narod žali se i kuka na sav glas da nema mira i suživota sa Šiptarima,da ih siluju,tuku pljačkaju…..“ Veliki vožd“ govori : “ niko nema prava da vas maltretira, niti smije da vas bije…….“ Jedva ga je srpska policija spasla da ga okupljeni – ogorčeni narod ne kamenuje !!!!????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.