Bez incidenata na protestu građana u Njegoševoj, šestoro privedeno (FOTO, VIDEO)

Građani se najpre okupili na Trgu Nikole Pašića, a potom prošetali do Mladićevog murala

Ostavite komentar


  1. Bravo za Aidu i Jelenu, i za sve gradjane koji su se okupili da ih podrže. Nevine žrtve Srebrenice bar toliko zaslužuju !!!

  2. OK, ovaj scenario svi znamo. Kakav Mladić, kakvi bakrači. Sa čega skreću pažnju mediji. Neki zakon, neka presuda, izveštaj Amerike itd…

  3. Ajd da se ne lažemo, da je htela da makne grafit ponela bi četku ili sprej sa bojom, ali ne, ona je uzela da gađa zid jajima!! Moralo je pompezno i efektno, jer kako drugačije dospeti u novine…

  4. Zašto gospođa nije gađala tablu ratnog zločinca Aćifa efendije u Novom Pazaru? Zar ne treba da krene od svoga dvorišta?

  5. Nisam nikakav simpatizer ovog Vučića, ali želim da kažem da je Srbija svašta dozvolila. Ovde može da se pljuje sve i svako, a gde je protest u Sarajevu protiv žrtava u Bratunucu i okolini!?

  6. Dobra prilika da Se podrze Aida i Jelena. Mozda.bi to bila spona poštovanja Srba i Bošnjaka ovako vlasti i dalje teraju svoje. Sramota.

  7. Kako Đuku nisu priveli kad je sa navijačima za vreme policijskog časa šetao po tuđim krovovima zgrada i palio baklje? To se valjda smatra koreografijom

  8. Grad Beograd nije prekrecio ovaj mural prethodnih dana kada je zabranio skup. Do ovoga ne bi ni doslo.

  9. Gospođa Aida ,neka se vrati u svoj rodni grad ( Novi Pazar ) pa nek se tamo gađa jajima .Pobegla je odatle a sada po Beogradu prodaje slobodu i demokratiju .

  10. Zbog reda i mira najbolje je prekrečiti taj mural i tu naslikati Teslu ili pesnikinju Desanku ili tako nešto ,da to budu idoli nas i naše omladine.

  11. Očigledan primer da „Krug dvojke“ treba da učestvuje sa svojom strankom na predstojećim izborima, pobedi i vlada po svom nahođenju ostatkom Srbije. Najverovatnije na silu, ali ko za to mari.

  12. Podrska skupu protiv murala Ratku Mladicu!

    Ali, da bih verovao u njihove antifasisticke stavive, ocekujem jednaku reakciju i proteste u vreme kada se slavi Oluja, posetu Jasenovcu kada se obelezava godisnjica, i osudu svih fasista i fasistickih pokreta na Balkanu! A ne verujem da ce se ikada odvaziti da budu pravi antifasisti, jer to nisu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.