Predstavnici kompanije Bambi-Banat donirali su sportsku opremu i rekvizite za fizičko vaspitanje učenicima OŠ „Svetozar Miletić“ u Titelu, u okviru projekta „Bambi neguje buduće šampione“. Projekat se sprovodi uz podršku Ministarstva prosvete i Unicefa, u saradnji sa City sport klubom, sa ciljem da se učenicima obezbede redovna užina i dodatni časovi fizičkog vaspitanja.

Projektom su obuhvaćeni učenici nižih razreda šest osnovnih škola u Srbiji, odabranih po preporuci Ministarstva. Kompanija Bambi-Banat od početka projekta do danas, donirala je oko 10 tona užine đacima osnovnih škola. Pored toga, svim školama su obezbeđeni neophodni rekviziti za sprovođenje nastave fizičkog, ali i sportska oprema za đake i učitelje.

– „Bambi neguje buduće šampione“ je projekat na koji smo kao kompanija ponosni. Drago nam je što smo u prilici da aktivno učestvujemo u inicijativama od društvenog značaja. Nadamo se da ćemo na ovaj način dati podstrek i drugima da pomognu deci u lokalnim zajednicama – kaže Nemanja Brković, PR menadžer kompanije Bambi-Banat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari