Spot SNS o „tajkunskim“ protestima iznad zakona

Naprednjaci na građanske proteste odgovorili medijskim napadom na opoziciju

Ostavite komentar


  1. Čitam da je spot pohvalio predsednik Srbije, u svom maratonskom intervjuu na Hepi televiziji.
    Njegovi estetski i pravnički kvaliteti su na nivou ovog spota, pa kome je dobar Vučić, dobar mu je i spot.
    Svaki njegov nastup na televiziji je neka verzija ovog spota i obrnuto.

    1. Stado je sretno kada mu daš vodu i malo hrane ,voli da prati puteve svog čobana,koji ga usput šiša,prodaje,kolje,jede…..

  2. S obzirom da Tužilac ne reaguje na više puta objavljene informacije o velikoj kradji, neko bi trebalo da podnese krivičnu prijavu protiv Predsednika Srbije jer je očigledno da on ima konkretna saznanja o nekim “lopovima” u Srbiji, koja ne želi da podeli sa nadležnim službama. Ako toliko puta ustvrdite da znate da je neko lopov, i imate eksplicitne dokaze o tome, krajnje je vreme da, pod pretnjom sankcijama, te dokaze podelite sa Tužilaštvom kako ne bi postali saučesnik u zločinu skrivajući dokaze o počiniocu.

  3. Sve je ovo zato sto posle 5. oktobra niko ni za sta nije odgovarao. Da je bilo suprotno ovakvi nikada vise ni bi bili izabrani da vode Srbiju a oni koji su propustili istorijsku sansu da od Srbije naprave normalnu, demokratsku i civilizovanu drzavu bili bi mnogo bolji i posteniji i uspeli bi u toj vekovima nedostiznoj misiji za srpski narod. U ovaj „ugovor sa narodom“ mora da se ubaci kao najvaznija stavka da ce svi morati da odgovaraju za svoja nedela, bilo lustracijom bilo zatvorom. Bez toga ce se uvek naci neko ko ce reci samom sebi: „Ma ucini to, niko ni pre tebe nije odgovarao pa neces ni ti“.

  4. Ovo je besramno i beskrupulozno ponižavanje sopstvenog naroda! Bez iole griže savesti se dokazuje demnonstracija sile, blati i laže.Pri tom se koristi novac tog istog naroda, koji nezadovoljan i nesrećan šeta,( pokušavajući da osionoj vlasti pokaže da je obespravljen) za „pravljenje“ sramotonog spota..

  5. Šta spotu fali? Predstavlja SNS u punom kapacitetu, lična karta. Danas je u Srbiji zakon Vučić, tako da nije tačno da je spot iznad zakonodavne vlasti. Izvršnu vlast sa ekipom uspešno vodi Andrej. Sve je kako je zamišljeno..

  6. U jeku izbora je Beogradski Sindikat snimio spot: „Sistem te laže“ koji je do sada imao 31.000.000 (tridesetjedanmilon) pregleda.
    Pre šest meseci je snimio spot: „Welcome to Srbija“ pregledan do sada preko 1.100.000 pregleda u kome priziva Apisa i „Crnu ruku“ sa znatno brutalnijim scenama od onih u: „Dogodine u Prizrenu“ koje je YouTube zabranio, pa ograničio gledanje, jer u navedenim spotovima nisu albanski vandali već Aleksandar Vučić i njegov režim.
    Veliki sam obožavalac i fan Beogradskog Sindikata a sa Marčelom samo se zajedno gušili brojnim otrovima Petog Oktobra, ali opozicija nije shvatila poruku spota a to da se manete tajkuna i tajkunčića dok se Vučić nije ljutio na pesme i spotove u kojim ga eksplicitno prozivaju već naprotiv izvukao pouku da ne upotrebljava specijalce i brutalnu silu a da policija samo reguliše saobraćaj a komunalci glancaju ulice na maršruti subotnji šetnji dok je većina Beograđani pratila sneg do kolena.

    1. Postovani, molio bih Vas da ne iznosite neistine! Pesma „welcome to Serbia“ je izasla 2010. u sklopu albuma „Diskretni Heroji“ i Beogradski sindikat nikada, citaj NIKADA, nije snimio spot za tu pesmu. Na „youtubu“ kruze razni spotovi pravljeni od strane postovaoca njihove muzike i nezadovoljnih gradjana koji stavljaju slike i snimke aktuelnih vlasti. Prvo je isti takav „spot“ bio za DS jer pesma je izasla jos pre 9 godina kao sto rekoh, a sada za SNS i to samo pokazuje koliko je ta pesma vecna i univerzalna. Pozdrav!

    2. Sa Marčelom 5 oktobra ? Jel to s policijske strane kordona , jer, kolko se sećam ti si se sam u nekom komentaru predstavio kao bivši policajac.Il to opet lažeš?Vučiću?!?

  7. „Miodrag Rakočević, nekadašnji direktor Narodnog pozorišta u Prištini a sada prvi čovek Pozorišta na Čukarici, juče nije bio dostupan za komentar. On je u naprednjačkom spotu glumio Dragana Đilasa.“

    Hvala na informaciji, zapamtićemo. Sasvim razumem čoveka da nije dostupan za komentar. Ni ja ne bih bio. Od sramote.
    A ko su ostala dvojica paćenika u spotu, „Jeremić“ i onaj što udara po glavi?

    1. Znači, već je počeo progon onih koji ne misle isto kao i ova haotična i bezumna rulja? Znači, dok još nema ni primisli da se dodje na vlast, počinje se sa zastrašivanjem i apostrofiranjem „nepodobnih i grešnih“ imena?! Kako li je ovaj direktor pozorišta smeo da odglumi lik Djilasa u onom skeču? Možda medju ovim ljudima ima poštenih i entuzijasta, koji smatraju da od ove države treba napraviti bolje mesto za život, i njih mi je zaista žao što će biti razočarani, ali, svakim danom, ovakvi ljudi mi, sve više i više, ogadjuju i sam pogled i pomisao da ovakvi varvari mogu da dodju na vlast. Ona vešala u koloni, očito, nisu tu slučajno. Samo ti ljudi, koji bi da vešaju, moraju znati da su vešala univerzalno „demokratsko“ sredstvo, kome je sasvim svejedno čiji će vrat „omastiti“.

  8. Ali AV vise ne zna gde bije…covek samo prica o tajkunima i borbi protiv tajkuna aliiii cekaj,jer ima svu vlast? Ima! Jer zna da su tajkuni???-Zna. Pa sto ne uhapsi do sad nekog tajkuna??? Sta ceka??? Koliko rajkuna je uhapseno,koliko imovine im je oduzeo??? Nula!!!!! A beograd na vodi ne pravi tajkun??? Hotele na kopaoniki ne prave njegogi tajkuni?? Kopernikus,tv prvu itd…nisu kupuli njegovi tajkuni?????

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.