Srbi svesni ozbiljnosti kardiovaskularnih oboljenja

Ostavite komentar


  1. I tamo ce I ostati na zalost I nista se nece promeniti jer SrBI vole da Jedu mesinu!!! 1000 istrazivanja pokazuju da Nas meso ubija polako Ali sigurno!!!

  2. A niste pitali koliko Srba zna da je hrana , odnosno meso i mesni proizvodi glavni uzrocnik kardiovaskularnih bolesti. U kom veku mi zivimo? Borimo se protiv virusa, zaustavili zivot a to sto nam ljudi umiru od bolesti koja moze lako da se leci i lkoju ako da je iskorenimo.

  3. Gde je vest o početku vakcinacije od sezonskogbgripa koji počinje sutra.Kome da se i kako da jave oni koji žele da budu vakcinisati jer izabrani su odvojeni od pacijenata jer svevide preko kol centra.Izabrane boli ćošak za svoje pacijente.U EU izabrani je dužan da zive telefonom svoje pacijente i odmah zakazuje termin.Za sve ostale mogu da se vajcinišu i u apotekama gde ima lekara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.