Srbija je trenutno dobra samo za vladajuću manjinu (VIDEO)

Naši ljudi u svetu: Ivana Klifords, završila Filozofski fakultet u Beogradu, trenutno sa suprugom radi na start-up kompaniji u Americi

Ostavite komentar


  1. Koliko je ova osoba opterećena kompleksima i rodnom ideologijom.
    I šta realno ovakve mogu da pruže nekoj novoj Srbiji, osim ogromnog rasipanja energije i budžeta. Ona zapravo ne shvata da je druga strana iste medalje. Ovi sad na vlasti i oni pre su sirovi rasipači narodnih para i energije, a ona i slične sofisticirani prodavci magle. Svi oni/e zajedno su teret i prepreka za kreativne i radne.

    1. Ovi sada na vlasti i oni pre…..Pa AV je bio ministar na vlasti jos 90 godina a Seselj clan KPJ jos u doba Tita. Ne racuna se istorija od dana tvog rodjenja i pocetka tvog botovanja.

    2. A samo ste vi slepi putnici u autobusima koji prate sns spontana okupljanja ok, ostali su bezvredni i nepotrebni.

    3. Članak je odličan, a komentar “srpska posla“ je besmislen. Potrebna su nam mišljenja mladih koji su napustili ovu zemlju da bi smo videli u čemu grešimo kao društvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.