Srbija podložna mnogim vidovima ekstremizma

Ostavite komentar


  1. Glavni ekstremizam kojem je Srbija podlegla je vučićev mentalni ekstremizam: svakodnevne laži, manipulacije, nasilje, politički amaterizam, apsolutno ludilo!

  2. Ja bih na listu ekstremista stavio i razne feminističke organizacije, koje šire mržnju protiv polovine stanovništva Srbije. Zatim ekstremističke NVO organizacije koje niko nije izabrao ali ih je neko dobro finansirao da imaju ogromnu moć da utiču na politiku i društvo protivno volji većeg dela stanovništva. Dakle ekstremizam je lukav, vešto se krije i maskira, pa se može naći i tamo gde ga ne očekujemo. Mislimo o tome na vreme. (što reče negde jedan od komentatora – nema nikakvog razloga da se ne objavi ovaj komentar osim cenzure)

    1. Potpuno ste u pravu. Ovoliki broj (ne)vladinih organizacija i narocito portala proruski/antizapadno orijentisanih presao je svaku meru. Ne slazem se, medjutim, da su feministicke organizacije ekstremne. Bez komunizma u Rusiji tesko da bi prava zena zazivela na zapadu, sto vi sigurno dobro znate. Ali postujem vase pravo da se zalazete za model srpske srednjovekovne seljacke zadruge na kojem se radi. Tu bre ima da se cuti kad glava „kuce“ nesto kaze.

  3. Ova bela „česma“,fonatana,šta li je,strano telo i na slici…!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.