Srednje škole rade onlajn od 8. do 12. marta

Ostavite komentar


  1. Jel ovo realno, pa srednjoškolci idu svake druge nedelje, što znači da đaci koji idu u B grupu će svakako ići onlajn ove nedelje, a grupa A neće, što znaći da će grupa A imati 3 nedelje odmora, a grupa B samo 1 nedelju koju bi inače imala, gde je ovde pravda.

    1. Niko ne vodi racuna o tome kada se pređe na onlajn nastavu da je jedna grupa učenika vise nedelja u škole od druge. Samim tim su u povoljnijem polozaju oni koji su npr ove nedelje trebali u školu jer imaju više vremena da nauče gradivo. Posebna priča je što sedmično imaju i po 8, 9 kontrolnih, često i 2, 3 po danu, časovi skrćeni, ali gradivo i broj pitanja i zadataka na kontrolnim isti kao i da čas traje 45 min. Katastrofa je šta su napravili od škole. Deca sama prave prezentacije po lekcijama koje zatim uče ostali, a nastavnik je samo da podeli gradivo, oceni i to je to.Bukvalno mogu da ukine školu i da deca uče sama po literaturi i da samo izađu na ispit. Tako bar ne bi gubili ono vreme što zalud sede u školi jer ništa ne rade jer „eto poslaće im onlajn“, a kad dođu kući gradiva što ne bi ispredavali za 5 časova često preuzeto sa interneta. Ma tuga, čast izuzecima, ali danas bukvalno sa ulice možete ući i održati takav čas.

      1. Koja je ovo glupost! Pa kao da niste ni zatvarali uopšte. Toliko ima zaraženih i novih sojeva, a vi se ovako igrate . Ostavite srednje škole zatvorene na duži vremenski period, nekih mesec dana. Pa u Sloveniji su bile zatvorene sve od oktobra 2020. i tek se, zbog pritiska naroda koji inače većinski ne veruje u kovid, otvaraju se tek 8. MARTA 2021!

        1. Ко је рекао да се неће затворити на дужи период? Засад се само засигурно зна да ће се ове недеље ићи онлајн, за наредне није сигурно али реално је очекивати и да оне буду онлајн, јер нема апсолутно никаквог смисла затварати школе само на недељу дана.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.