Srpska lista upozorila: Ako Priština ne oslobodi uhapšenog Srbina, uslediće opšti ustanak

Ostavite komentar


  1. Srpska lista ne ucestvuje na izborima, ako sam razumeo to bi trebalo da bude nesto u skladu sa dogovorom, a mozda i gresim. A ako ne puste optuzenog onda ce Srpska lista da digne ustanak, nadam se da nece jer je KFOR uvezbavao uklanjanje prepreka a mozda jos po nesto za sledece blokade. Bilo bi bolje da Srpska lista ucestvuje na izborima sve drugo je naopako. Ziveli

  2. Znači, kosovska policija uhapsi zlikovca koji pali Srbima automobile i tkzv srpska lista preti ustankom ?
    Dobro sam razumeo?

  3. Još jedan tak’i „ustanak“, i kosovski Srbi odoše u istoriju…

  4. Prvo da čujemo šta će piroman da kaže ,ko ga je to potplatio da pali automobile inače to je SNS zanat koji oni prvo završe i polažu u praksi.

  5. Brate, ako je palio neka su ga uhapsili, ako nije palio – pustice ga i to je to. Dosta više ovog ludila. Da, vi ga izazivate, vi iz SNS liste.

  6. A ko će da diže ustanak ??
    Onih nekoliko ‘biznismena’ ??
    Narod vam više ne veruje !!!

  7. Jedan lik zapalio auta sa RKS tablicama, Kosovska policija ga je uhapsila i sada sta hoce Srpska Lista?

  8. Znate,dok tata štiti svoje dete ono se osnaži,ali kad ostane bez te zaštite,teško njemu. Živi bili pa videli moji Albanci!Zato batalite politiku ,gledajte da živite normalno sa komšije.

  9. Jel opet idete na Barikade u Rudare, Rujiste ili Kozarevo? Protiv koga su bile uperene barikade? Barikade, zvane Srpska lista protiv Srba.

  10. Jos je puco i na policiju,pa zar ga nebi uhapsili i U Srbiji za tako nesto❓

  11. Čovek koji je uhapšen je isti onaj koji se jedini osmelio i rekao Petkoviću za Badnje veče u ZP ono što svako misli, a ćuti. Jedini koji je smeo da se suprostavi SNS mafiji i njihovoj listi. Jedini je dostojan svog pretka Vukajla Božovića. Ovo mu je namestio onaj kome je duvao za vrat i najviše smetao da radi mutne radnje, onaj koji je prodao I. Kolašin i doveo albanske specijalce tamo. Kad shvatite da SL sarađuje vrlo dobro sa kurtovladom, biće avima lakše…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.