Šta je Dijana Hrkalović govorila o letovanju u Izraelu i ubijenom vođi navijača Partizana? 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Sukob Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović na videlo iznosi sve više “prljavog veša”. Odgovarajući na optužbe da je štitio Belivukov klan, Stefanović je izneo nekoliko podataka koji bacaju drugo svetlo na odnose nekadašnjeg vrha MUP-a sa beogradskom frakcijom kavačkog klana.

Naime, Stefanović je istakao da je ona otpuštena iz MUP-a zbog toga što se njoj na odmoru u Izraelu pridružio jedan od vođa navijača Partizana sa Karaburme i član kavačkog klana.

I iako nije precizirao o kome je reč, iz intervjua same Dijane Hrkalović može se sa dosta sigurnosti tvrditi da je Stefanović mislio na Ljubomira Kiću Markovića, vođu navijača Partizana koji je odrastao u beogradskom naselju Karaburma.

Govoreći o svojim vezama sa kavačkim klanom i Veljkom Belivukom ona je rekla da ga prezire i da takav odnos prema njemu ima poslednjih šest godina.

– Ipak to je sve i nekako išlo do novembra 2019. godine kada je ubijen jedan moj višegodišnji prijatelj i jedan od vođa navijača Partizana Kića Marković, kazala je Hrkalović, dodajući da je nakon njegovog ubistva doživela “potpuni nervni slom”.

Hrkalović je u više navrata tokom intervjua istakla da je ona navijač Partizana, dodajući da je podržavala frakciju koju je predvodio upravo Marković.

Nasuprot toj frakciji stajala je grupacija Belivuka i Miljkovića, a sama Dijana Hrkalović je rekla da je niko neće ubediti u to da Belivuk stoji iza Markovićevog ubistva. Upravo to je i zbunjujući detalj Stefanovićevog svedočenja, pošto nema informacija da je Marković bio član kavačkog klana.

Upitana o letovanju u Izraelu, ona je istakla da je u više navrata tamo bila kako službeno, tako i privatno. Najduži boravak, precizirala je, bio je u avgustu 2018. godine kada je nakon službenog puta ostala na privatnom. putovanju. U maju naredne godine, saopšteno je da ona napušta MUP, a u novembru 2019. godine u centru Beograda je ubijen Marković. Marković je dve godine ranije izašao iz zatvora gde je izdržao kaznu zbog ubistva Brisa Tatona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari