Šta je govorio Đinđić pre 20 godina: Najgore za režim je da ga ignorišemo

Arhiva Danasa: Izdanja od 15. do 21. juna 2000. godine

Ostavite komentar


    1. Čitam i plačem. Oni koji su izabrali da se bave politikom bi trebalo da uče iz ovih intervjua. Jedan je Djindjić….

      1. I dođe peti oktobar, izađe narod na ulice pun energije, željan demokratije pravednije i poštenije Srbije. Smeni diktatora Slobu i šta dobije? Spin Doctor ja plačem od onda. Dobijemo tajkume koji kupuju fabrike za 3 evra, dobijemo političare milionere, dobijem neviđenu pljačku Srbije. Milioni hektara plodnih vojvođanskih ravnica su pokradeni, kompletna srpska privreda je prodata za 820 miliona evra, a diktator Sloba proda 49% Telekoma za milijardu maraka. Plače mi se i sad, a o kiparskom novcu nije bezbedno govoriti jer je mnogo glava palo sa ramena, a tog novca nema.

      2. Bojkot izbora od starta je glupa ideja, tako av vlada već godinama. Imate situaciju da 50%i više od toga ne izlazi na izbore.

  1. Ovo je bio jedini čovek koji je mogao da digne Srbiju ali na žalost ona ga je i ubila, jer je smetao i onima pre njega i ovima sada. Svi su hteli samo vlast radi svojih para a Srbija kao država i narod im nisu trebali isto kao i ovima danas.

    1. Ajde da se ne lazemo, iza svega je stajala međunarodna zajednica sa ogromnim finansijskim sredstvima koja je na kraju rešila da pusti Slovu niz vodu.

      1. Nisi nti kriv kriv je onaj koji te napravio u taj jebeni komunisticki gen. opet ces da kukas kad te vrate na 20 evra.

  2. Intelektualna gromada koja nije samo trućala u prazno kao ovdašnji opozicionari. A i protivnik je bio dostojniji.

  3. Hajde da se zaista ne lažemo….taj isti je pozivao na bombardovanje Srbije…a kasnije se pojavio kao spasitelj…
    A da ne pričamo o zemuncima koji su mu bili desna ruka,a kad su mu zapretili iz Evrope da su to ipak kriminalci,kad im je to i objasnio,ubijen je….

  4. A iza ovog danas Zoran ne zna ili nece da kaze ta ista medjunarodna zajednica, sto je uobicajeno za bilo koju nedemokratsku zemlju.

  5. ISPRAVKA: A iza ovog danas Zoran ne zna ili pak nece da kaze da stoji ta ista medjunarodna zajednica, sto je inace uobicajeno za svaku nedemokratsku zemlju.

  6. …ako ne uspemo , to znaci da nemamo kapacitet za reforme…!! Ove reci, sa setnji 96/97. upravo dokazuju sva lutanja opozicije , od 2000-te do juce…O cuvenom Djindjicevom stavu , da necemo kineskim putem , drugom prilikom…

  7. … a bilo je i poziva na bojkot i u Zoranovo vreme, nemojte da zaboravljte već pišite o tome a slogan je bio „ko izađe Magarac“!

  8. Bi 5 okt. Dobismo Oratora filozofa i pocela agonija Srbije koja je trajala do 2012g pocevsi od ubistva Djindjica 12000h pohapsenih ubistvo gardista Zemunski klan koji pobi toliko ljudi prodaja fabrika 700hilj.bez posla radnog neupisanog staza raspustanje vojske proglasenje Kosova kao drzava i jos mnogo toga pod vladavinom DS. Pitam se dali je Djindjic iskoriscen samo da bi skinuo Milosevica koji je jedini mogao a posle uklonjen da bi drugi uz pomoc stranaca preuzeli vlast i onda se desilo sta se desilo Srbija na kolena

  9. Ako ce SNS dugo i stabilno da vrsi vlast mora pod hitno da izvrsi duboke reforme u sudstvu i tuzilastvu , reforme u oblasti kulture , obrazovanja ,povecanja najnizih penzija, da smanji stepen korupcije na svim nivoima ; pogotovu na lokalu gde nas vrli predsednik nema pravih informacija .
    Bojim se da ce se posle ove pobede uljuljkati i da ce to narod na sledecim izborima zestoko kazniti.

Ostavite komentar


Društvo

CINS: Kako su Pink i Hepi otpisali milionski dug radikalima? 10

CINS: Kako su Pink i Hepi otpisali milionski dug radikalima?

Televizije Pink i Hepi otpisale su Srpskoj radikalnoj stranci dug od ukupno oko 100 miliona dinara. Dugovi koje stranke ostavljaju iza sebe u kampanjama nisu retkost, a istraživanje CINS- a pokazuje da uspostavljeni sistem finansiranja ne sprečava moguće zloupotrebe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.