Šta se do sada zna o trećoj dozi?

Sve više istraživanja o buster vakcinaciji

Ostavite komentar


  1. A SputnjikV?Ništa ni o prvoj dozi?Za treću da i ne pričamo.Da li su rađena istraživanja za ovu vakcinu?Niko je više ne pominje.O čemu se tu radi?

  2. Eksperiment na ljudima je u toku. To prouzilazi i iz vašeg članka. Ako ima volontera, to je u redu ali uslovljavati ljude, diskrimimisati i prećutkivati tu čimjenicu ne da je amoralno već i protivpravno.

  3. Bas lep tekst i napisan tako da ima smisla, sve je tacno. Retkost u srpskom novinarstvu, da neko razume i moze da protumaci naucne sadrzaje. Sve pohvale.

  4. Ako su se posle druge doze pojavile B i T ćelije, nepotrebno je primati treću dozu. Očigledno je da ove vakcine moraju da se potroše, jer imaju neki rok trajanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.