Štajnfeld: "Saznala" sam da sam milionerka dok sam kačila policu kupljenu na popustu 1Danijela Štajnfeld Foto: Imdb

Glumica Danileja Štajnfeld objavila je na Tviteru da je „saznala da je milionerka“ dok je bušila zid i kačila police koje je kupila na popustu.

„Hvala na informciji. Ma baš me briga sad za police. Gde je služavka i gde je lakej? Nudim posao i dajem svu ovu silnu lovu centrima za pomoć žrtvama rodnog nasilja“, napisala je glumica.

Uz tvit okačila je i duplericu iz jednog od tabloida sa naslovom „Danijela procenjena na 13 miliona dolara“, sa podnaslovom „Štajnfeldova, koja je Branislava Lečića optužila za silovanje, u Americi živi na visokoj nozi, iako nije uspela kao glumica“.

 

Tekst je jedan u nizu napada na glumicu koja je prijavila kolegu Branislava Lečića za silovanje.

Kampanja protiv nje pokrenuta je nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo njen krivičnu prijavu protiv Lečića i Apelaciono javno tužilaštvo odbacilo prigovor njenog advokata na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi.

Nedavno je Lečić u emisiji „Usijanje“ na TV Kurir rekao da ga je ona lažno optužila za silovanje i da je sve bila nameštaljka, kao i da će se sud i organi pozabaviti glumičinom, kako je rekao, lažnom prijavom.

Danijela Štajnfeld je, podsetimo, zbog svakodnevnih pretnji i monstruoznih komentara, pre nekoliko meseci ,uz podršku pojedinaca i organizacija iz Srbije, otvorila stranicu “Stub srama” na Fejsbuku na kojoj za sada obelodanjuje onlajn uznemiravanje koje prolazi, a cilj je da se obelaodanjuju i uznemiravanja drugih žrtava seksualnog nasilja.

Štajnfeld je na Fejsbuku napisala: „Draga domovino, stranica ‘Stub Srama’ objavljuje onlajn uznemiravanje i mržnju ka nama koje smo progovorile o seksualnom nasilju. Pridruži nam se u razotrkivanju onih koji sramote zrtve. Ti sramoti njih. Napravi skrinšot, pošalji svoj skrinšot adminu Stuba Srama. Potom prijavi i blokiraj račun koji ti je slao hejt. Stani na stranu glasa nas nekoliko koje smo ustale u zaštitu nebrojano žrtava oko tebe koji nemaju bezbednost da progovore“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari