Stefanović: Janković nije morao da koristi funkciju za bavljenje politikom

Ostavite komentar


  1. ,,SREĆA,,,PA MASA NEPRINCIPIJELISTIČKE POLTRONIJATNE SEKTE MOŽE I SME DA UOPŠTE I GOVORI O MORALU. TRKNITE DO TAMO NEKE SAVAMALE,DA PRONAĐETE,,MORAL,.MORAČETE I DA SE POMUČITE ŠTO VAM NIJE U KARAKTERU,AL FANTOMKE SU TAMO I,PA SE,,SNAĐITE,, VAŽNO DA NEMA VIŠE,KABLOVA,,DA VAS,,PLAŠE,,..NAŠTA JE SPALO OVO MALO neodseljene stručne i moralne Srbije to je,,endemsko čudo,,21 veka..

  2. Nije morao al ju je dobro iskoristio i to sve po kicmi gradjanima sto uzima od njih pare za kampanju.

  3. Nije morao ali je iskoristio i to dobro… Bitno da se bavi politikom a ne svojim poslom…

  4. Puno je ludilom zaslepljenih ljudi u Srbiji koji misle da je sasvim u redu to što se Zaštitnik građana Janković bavi politikom dok istovremeno obavlja funkciju Zaštitnika. Možda je u redu, svako se bavi čime hoće. Ali je PROTIVZAKONITO to šta on radi, jasno rečeno u članu 10a Zakona o Zaštitniku.

  5. To je bilo protivzakonito, i svi su znali u Srbiji, od svih političkih stranaka, mediji, ambasadori, EU…i svi su ćutali i pustili ga da podmuklo potkrada narod.

  6. Koristeci funkciju VELIKOG zastitnika gradjana i narodne pare za samoreklamiranje je za najstroziju osudu.Pozicija na kojoj se nalazi striktno zabranjuje bavljenjem politikom,sto je On,svedoci smo,svakodnevno krsio,

  7. Da li treba uopšte napisati da se doktor Neša, ministar policije, bavi politikom a vrlo malo i nestručno i selektivno policijom ?
    Da li treba uopšte napisati da se zaštitnik građana bavi zaštitom građana, pa ako se kršenje prava građana uplete sa politikom – to nije ni do građana ni do zaštitnika već do države koja je politizirala celo društvo ?
    Ovo što sam napisao je većini jasno, čak i malobrojnim inteligentnijim botovima,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.