Stefanović: Nijedno staklo nije naprslo na pekari u Borči

Ostavite komentar

  1. E moj Nešo! Neka su se okupili, ali svinjske glave, skandiranje ubij itd. Drugo, jednini partner Haradinaju i Tačiju je Srpska lista tj. SNS, jedini pregovarači su Djurić i Vučić, tako da o opoziciji kao o partneru Haradinaja….Treće, ti si Ministar policije Srbije a ne Ministar SNS ili si ipak ovo drugo pa kroz svakio obraćanje provlačiš stranačku politiku…Sram te bre bilo!

  2. Koliko razumemo Srpska lista koja je pod kontrolom SNS-a, je partner u vladi Ramuša Haradinaja. Valjda je Dr. Saliva mislio na svoju stranku.

  3. Da li je protest „građana“ bio prijavljen policiji i odobren?Ako nije, da li su preduzete mere(legitimisanje),prekršioca zakona?Da li su procesuirani prekšioci koji su uzvikivali šovinističke i nacionalističke parole,stavljali svinjsku glavu na vrata pekare?Da li je zakon regulisao isticanje nacionalnih obeležja nekog naroda(šta je zabranjeno?), ili to određuje Informer,Kurir,Pink ,Alo,O2,Prva,Hepi….?

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.