Stefanović: Nije tačno da na snimku nesreće kod Doljevca nedostaju dva minuta

Ostavite komentar


  1. dobro, ajde, nedostaju dva i po minuta, necemo biti sitnicavi, nego neka objasni kako to Policija koristi snimke JP Putevi Srbije da bi ustanovili da li je na vozilima istekla registraciona markica, i na osnovu cega? A onda imaju i jos dodatno snimke iz svih uglova….volsebno nestali? hoce to

  2. sama ta izjava je direktno mešanje u izvršnu vlast. Ministar ne može i ne sme da komentariše bilo šta, što je vezano za neki slučaj.Za to su postavljeni i plaćeni neki drugi ljudi.

  3. Nedostaju dva minuta…. Kamera na naplatnoj rampi reaguje na pokret, a pet minuta posle nesrece, dva minuta nije bilo nikakvog kretanja na mestu nesrece…… Zanimljivo… Vise puta se vracam na malu Andreu, pa Oliver, pa Radnik obezbedjenja u Savamali….. Ljudi, danas u Srbiji moze da vas ubije navijac, clan partije, tajkunov sin i nikom nista…. Sto bi Indusi rekli:,,Losa ti Karma“….. Imaju dozvolu za ubijanje…..

  4. Zasto li mu ne verujem?
    Ni rec.
    Ni „crno je“.
    Ni „belo je“.
    Niiiiiistaaaaa!

    1. Bio ti sarkastičan ili ne uskoro će biti rijaliti suđenja na ružičastoj tv kao na američkim stanicama. Najgore što neće biti nikakve razlike sa trenutnim sudstvom sem što će moći da se konzumira iz fotelje.

  5. Ako je snimak autentičan zašto ste toliko odugovlačili da ga date tužilaštvu ? Snimak ste prepravljali onako kako to vama odgovara, narod vam ni reč ne veruje.

  6. Nakon udesa niko se nije kretao cela 2 minuta? Niko nije izlazio iz kola, niko nije prilazio da pomogne? Posto kamera reaguje na pokret, gde je momenat kada vozac izlazi iz vozila? Ta prica policije tesko da moze da prodje i u osnovnoj skoli!

  7. “Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Nebojša Arsov rekao je juče da se na snimku saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, koji je dostavljen nadležnom tužilaštvu, jasno vidi trenutak saobraćajne nezgode.“!!! Ne sumnjajući u “stručnost“ načelnika saobraćajne policije,diže mi se kosa na glavi da oni izgubljen LJUDSKI ŽIVOT karakterišu kao NEZGODU. U slučaju da je pogrešno napisano od strane novinara moje izvinjenje načelniku Arsovu ali ako to nije slučaj onda ovom čoveku nije mesto na čelu gore navedene službe. Elem,posle nekoliko meseca igranja žmurke sa video snimkom sa naplatne rampe dobijamo “gotov proizvod“ i kategoričko negiranje krivice glavnog KRIVCA. Tzv. ministar je dokazao (kao i njegov vođa) da govori samo “istinu“ i ništa više te svako dalje raspravljanje sa patološkim lažovima je iluzorno i izlišno.

  8. Koja si ti pojava, i satanavi djavo i sejtan skupa bi te se postideli i rekli:“Mi, nemamo sa njim nikakve veze“!!!

  9. Vučić je izjavio, da je snimak užasan i da preporučuje porodici, da ga ne gledaju, ali ako žele, on će im to omogućiti. Muž je želeo da vidi snimak, nije mu omogućeno, a kako tvrde oni koji su videli snimak i kako ga tumači policija, na snimku nema ništa užasno, čak se i ne vidi dovoljno. Pitam se zašto neprestano govore neistine, tu nešto kriju.

    1. Mirko , kriju istinu i potom da istinom i kula vlasti i laži počeće da se ruši… cigla po cigla ,
      Babić , pa Jutka, pa Stefanovići sin i tata….

  10. Sve ti verujem. I da si rekao da si fakultet završio – verujem ti. Iiiih fakultet, ma doktorat!!!

  11. Doktore, kako vam je tata, sta on savetuje da se radi u ovakvim situacijama?. Vetovatno da ako tebi tako muljavom narod ne povetuje da izadje On i kaze cuveno: „Da i ?“

  12. Ima li većeg lažova od ministra Stefanovića, a i ne čudi me mora čovek da laže pa i diplome je kupio.

  13. Svoju decu sam pokusao da naucim koliko vredi covek ?
    Onoliko koliko vredi njegova rec.
    Ovaj“ lik „koji je dve godine dopisnog studiranja pretvorio u cetiri godine priznatog fakulteta, potom i laznog doktorata,koji zvanicno kaze da njegov otac ne radi u datoj firmi, a ispostavi se suprotno…dakle covek cija rec ne vredi nista,obicna nula ,nastavlja i dalje da daje izjave,samo ne znam ko to slusa…
    „Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka“

  14. Da se nadamo da su Niški tužioci ne samo pravnici od struke već i časni ljudi …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.