Stefanović: Razbijena najjača kriminalna grupa u Vojvodini 1Foto: FreeImages

Policija je u više odvojenih akcija uhapsila 11 osoba na teritoriji Vojvodine zbog sumnje da su počinili više različitih krivičnih dela.

„Policija je razbila najjaču kriminalnu grupu na severu zemlje, koja stoji iza izvršenja najtežih krivičnih dekla, od ubistava do prodaje narkotika“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na vanrednoj konferenciji za novinare. On je istakao da ovakve akcije potvrđuju da ne postoji kriminal koji će ostati nedotaknut i kriminalci koij mogu da se osećaju sigurno u Sribji.

Ministar Stefanović naveo je da je policija tom prilikom uhapsila vođu kriminalne grupe u Vojovodini i još osam članova te grupe koja stoji iza ubistava, pokušaja ubistava i prodaje narkotika.
„Policija je kod njih pronašla 42 kilograma narkotika, pretežno skanka i manju količinu kokaina“, rekao je Stefanović.

Ministar je rekao da je u Pančevu uhapšen G.B. (65) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo krađa oružja.  Pripadnici policije pronašli su 11 pušaka, tri automatske, dve poluautomatske, dva karabina, dve ručne bombe, optičke nišane, okvire za municiju i veću količinu municije.
Na području Surčina i Stare Pazove uhapšene su dve osobe i pronađena je veća količina oružja i municije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari