Stefanović se izvinio zbog napada policije na mladića u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Procesuiran jedan policajac a tukla trojica. A za ostale građane koji su prebijani niko se ne izvinjava? A policajci koji lazno svedoce? A građani romske nacionalnosti prebijani u stanici jer im je ukraden auto? E moj nebojsa, ti bi trebao da se izvinjavas latnji dan do podne i ne bi ni pola postigao

  2. cekajte malo. ako onaj gradjanin za uvredu policajca dobije 60 dana robije, zasto ovaj policajac nije dobio min godinu dana robije? Posto je sluzbeno lice , morao bi zakon biti stroziji i za njega

  3. Od izvinjenja niko od nas nema nista. Bolje da cutis i kada onu zivotinju sto je tukla nesrecno dete izbacite s posla i vaspitno nabijete u zatvor, onda se javi. Do tada, izvinjavaj se za falsifikat diplome fakulteta, isto za doktorat, za zloupotrebu sluzbenog polozaja… Ustvari, sve od danas pa do penzije tvoj zivot bi trebalo da bude izvinjenje. Dragi ministre!

  4. E onda je sve u redu. Sad može da se vrati na priču „nije bilo prekomerne upotrebe sile“. Nego, šta ćemo za Krušik, lažni doktore?

  5. Korektno makar bilo i pro forme radi…e sad je na redu tužilaštvo i sudstvo.

  6. KASNO DOKTORE, JAKO KASNO. Ni gradjani se vama neće više izvinjavati.

  7. Koliko li mu je vremena trebalo za licemerno izvinjenje. Samo nešto malo više nego za doktorat.

    1. Koliko shvatam, on je suspendovan a ono što znam je da tužilaštvo treba da pokrene ceo postupak. Zastrašujuće je što je dečak imao autizam. Strašno je i za sve one koji su pretučeni.
      Opet, smatram da je policiji stvarno potrebna edukacija, posebno posle 6 meseci kursa u Kamenici. Posebno treba i onim buzdovanima iz Komunalne policije, koji nisu mogli da postanu policajci, pa sve svoje frustracije iskaljuju na ljudima. Videli smo više desetina puta za sve ove godine.
      Što se hapšenja tiče, moja 2 druga su uhapšena i puštena nakon saslušanja sudije za prekršaje, jer je kamera zabeležila da nisu učestvovali u neredima, već su mirno demonstrirali a uhapšeni su kad su krenuli kuci. Čak je hapšenje jednog od njih dvojice snimio N1. On mi kaže da ih niko nije pipnuo. Čak kaže da je u Skupšinu (tamo su ih vodili) došao neki mali debeli i kad je video da sede na podu, rekao da ustanu i sednu na stolice i pitao da li neko želi vodu i da li nekome treba pomoć. Tamo je bio i neki momak koji je teško disao zbog suzavca, pa su doveli ove iz Hitne da ga pogledaju.
      Eto to je njegovo iskustvo.
      Dakle, nisu svi svugde isti i ne treba generalizovati. I evo, ja sad molim ljude koji su uhapšeni drugu noć protesta, ako ovo čitaju, da potvrde ako je tačno. To je bilo hapšenje posle ponoći kod Madere.
      A ovi što su brutalno tukli, treba osuditi najmanje na godinu dana i to teškog rada, jer oni prave najveću štetu.

  8. Izvinjenje nije dovoljno. Ostavka, otkaz i zatvor za sociopate bi već nešto značili.

  9. Tužba i da plate oštetu za povrede, erapije, pretrpljeni strah od tih brutalista!!

  10. Treba prvo da preuređuje mup iz kprena jer oni znaju samo da maltretiraju,biju i hapse mevin narod srpski!

  11. Jedva čekam da vidim ishod procesa protiv policajca koji je tukao osobu sa posebnim potrebama. Da li je suspendovan, udaljen sa posla zbog očiglednog iživljavanja?

  12. Da li se iyvinio tom momku i njegovoj porodici ili samo nekom tamo udruženju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.