Stefanović: Službe bezbednosti dobile određene zadatke

Ostavite komentar

  1. Ovaj opet povezuje odredjena lica sa odredjenim predmetima… Sone se igra policije pa onda narod placa odstetu kao sto ce morati da plati Kosmajcu .

  2. Pa valjda da visoki cinovnici BIA u Nisu ne parkirajuu svoja vozila blizu visokih funkcionera SNS, jer kad se prvima pale vozila da se ne osmude limuzine ovih drugih. Ako imovina visokih funkcionera BIA nije zasticena u ovom sistemu, kako li ce tek imovina obicnih gradjana, nedajboze onih koji su protiv ove vlasti da bude bezbedna. Bezbednost u Repblici Srbiji je ispod nule i ne samo N.Stefanovic, vec i kompletna vlast na celu sa prepodobnim A.Vucicem zbog toga bi hitno morala da bude zamenjena sposobnijim i cestitijim ljudima. A ne samo da pricaju bezveze da li ce Kosovo uci u Interpol, dok nam albanska mafia zavodi red u Nisu i okolini bombama, paljevinama, svakovrsnim ubistvima i terorom. NI u americkim filmovima ne moze neko da DIGNE RUKU NA POLICAJCA, i da ostane tom gradu da zivi. Valda i policiji imaj nek solidarnost sa kolegama, a ne samo insajdere mafije koji su spremni da prodaju sve za mito od par hiljada evra. Ako je u poslednje vreme ubijen skoro svaki potencijalni svedok za narkodilera i slicne kriminalne aktivnosti, to znaci da informacije cure ili iz policije ili sa vrha vlasti, koja ih komercijalize. Pre ce biti da je ovo drgo.

Ostavite komentar

Društvo

Tehnologija, stari i društvene mreže: Ima 104 godine i koristi Jutjub za „druženje" 10

Drugi dan male mature: Danas test iz matematike

Učenici osmog razreda danas polažu završni ispit iz matematike. Kao i prethodnog dana, kada su radili test iz srpskog jezika, u školu u kojoj polažu malu maturu moraju da dođu najkasnije do osam sati, a ispit počinje u devet časova.

Naslovna strana

28. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.