Stefanović: Tužilaštvo da zove Jurića o slučaju koji iznosi u medijima

Ostavite komentar


  1. Zasto g. Juric zna, a tuzilastvo i MUP nemaju pojma nego od njega traze informacije?

    1. Znaju i oni sve-itekako, samo vole da se prave ludi i naivni. Mađarske sobarice…

      1. Gledala sam emisiju.
        Gospodja Ivković je krajnje licemerno govorila želeći da zvuči i deluje profesionalno i brižno…Baš ljigavo i neposlovno – bilo ju je žalosno slušati …a žena ima neku poziciju( teško nama).
        Gospodin Jurić je skroz na mestu i stvarno svaka mu čast kako se bori .Ovo su opasne i strašne stvari!
        Bog neka mu je u pomoći!

    2. Veoma cenim rad i zalaganje gospodina Jurića. Takodje se, duboko saosećam sa njegovom nesrećom odnosno gubitkom deteta, koje je ubio jedan od monstruma, do tog zločina, „normalna“ ličnost?! Medjutim, mislim da gospodin Jurić, ne treba da istrčava u javnost sa poluistinama i slučajevima za koje nema materijalnih dokaza. Samo se unosi nepotrebna konfuzija. Vaše pitanje, zašto MUP „nema pojma“ nego od gospodina Jurića traži informacije, je sasvim logično i na mestu. Medjutim, MUP može da bude efikasan samo ako ima podršku i saradnju medju gradjanstvom Srbije. Mislim da je dužnost svakog gradjanina ove države da organima zaduženim za bezbednost, dostavi svoje sumnje ili podatke o izvršenim kriminalnim radnjama pojedinaca.

      1. Konfuziju unosi Dr. Stefanovic Nebojsa ! U ovoj zemlji niko se ne drzi svojih nadleznosti, po zakonu to nije ministar unutreasnjih poslova!

    3. Tako funkcioniše država Srbija…kafa joj neko i nešto kaže …u međuvremenu …nema pojma ni o čemu ..
      Zgodno opravdanje ,ministra policije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.