Stejt department zabranio Guriju ulazak u SAD zbog slučaja Bitići

Ostavite komentar


  1. I mi treba da zabranimo ulazak Micelu i americkim predstavnicima NATOa zbog ucestvovanju u ubistvu drzavljanina BiH, Osame Bin Ladena!

    1. Zbog ovakvog i slicnog misljenja i stava srbi su tu gde jesu.I dobro je da su tu .Ne zasluzuje se bolje.

  2. Guri je vrhunski profesionalci i sigurno je odradio sve kako treba. Ali, nekim drugima je iz „Službe“ trebalo da njega skrajnu i drže na „Ledu“ upravo za ovakve prilike kada je Tramp javno pozvao Vučića (i Tačija) da proslave konačni sporazum između Srba i Albanaca. Kako reće Veran Matić „Službe“ iz vremena Miloševića nisu lustrirane i oni koče izvođenje pred lice pravde i zločince i nalogodavce mnogih nerasvetljenih pre svega političkih zločina i ulogu nalogodavaca u tim zločinima.

  3. Šta se i može očekivati kada ste glavnokomandujući, a budu ubijena tri lica? Pa da su tri psa, normalni bi se pitali šta je ovo i šta ćemo sada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.