Stepanović: Veliko finale i još veći autogol vlasti

Ostavite komentar


  1. Ne sekirajte se poštovana g.Biljana. Svako ko radi ispravno, časno i pošteno, kao Vi, nema se čega bojati. Naprotiv, ovakav potez vlasti govori o panici u njenim redovima. Verovatno će i ove doktore potpisnkje proglasiti za teroriste.

    1. Da, da, bas su u panici. Prepali su se od ovakve opozicije i ovakvih medija. Svaka pozicija moze da pozeli ovakve protivnike.

  2. Pravi profesionali novinar, kamo sreće da imamo puno ovakvih novinara kao što je Biljana. Vlast se plaši novinara kao što je Biljana, jer se ti novinari razumeju u novac (pare) i njima nije moguće prodati „rog za sveću“. Uzgred koliko ima samo u Beogradu „bespravnih“ objekata (zidani iako krše generalni urbanistički plan)? Oko 2 miliona. Vlast je „mafiji“ belih okovratnika omogućila enormne zarade. Dok su nam 30 g pričali o patriotizmu oni su besomučno zidali i to kako? Gde god su hteli oni su zidali, u infrastrukturu nisu ulagali, sve što su zidali priključili u zakržljalu staru infrastrukrutu. Jer da su ulagali u infrastrikturu veoma bi malo zaradili. Ovako su iskoristili politički monopol i zaradili (enormno). Posledice? Čim padne letnji pljusak eto ti bibliskog potopa, izliva se kanalizacija…. čim porase temeratura eto ti ceo grad bazdi na fekalije….Pretvorili su Beograd u FAVELU i kvalitet života sveli na NULU.

    1. natalija@ kad bar njih 50 gradjevinskih inspektora dobije robiju na 30-35 godina (jer su mnoge zavili u crno), biće čistiji vazduh u Bg

  3. Da g-dja Stepanovic nije sa svojim preduzecem prala novac to je nesporno.
    Namece se pitanje zbog cega nisu od prozvanih na intervjuu pozvani oni cije razno razno zvane organizacije su prale novac, cak vise i manje jake medijske ekspoziture dugogodisnji peraci tudjih para : Sorosa i drugih pripadnika ino dubokih drzava i to para koje u svojim “ uredjenim “ drzavama ne bi mogli oprati zbog mehanizama kontrole a Srbija je dobra za to i zbog toga je put u EU sto dalje jer ovako svi “ aktuelni novinari, politicari, bankari “ ovde rade u njihovu korist. Zbog kilograma mesa sjajni novinari su dozvolili da se krdo tudjih ino volova okrece na njihovom raznju.
    Vlast je jos gora. Ministarstvo finansija, Poslovne banke i NBS u Srbiji su napravili izvanredan finansijski ambijent da isti Soros i njegov sin, Svetska zdravstvena organuzacija, Svetska banka, EBDR, razni sejkovi koji su dali u arapskim bankama svoje podatke za otvorene racune i srpske pare ( veliki deo sa Kipra ) koje su tamo lezale iz vremena Dinkica – sklonjene da bi bile trosene po idejama Vucica.
    Kao da obicni gradjani nemaju snage da vide ispred sebe i oko sebe sve sto je ocigledno. Sada ce jedni optuzivati druge a cinili su iste stvari sa belosvetskim manipulatorima koji su izazivali propast svetskih berzi i takve pare u kriminalno stecenom profitu raspodelili i prali u zemljama istocne Evrope, nekim zemljama Azije i Afrike u kojoj je glavno plemensko vodstvo koje velike pare “ sorosevcima “ u njihovim bankama opere za saku dolara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.