Stiže 50.000 doza ruske vakcine Sputnjik V

Ostavite komentar


  1. vakcinisanja. I posle još dva dana revakcinisanja. I to je to!!Hoće li to biti izgubljeno 1.-vo mesto u vakcinisanju u svemiru?!!

  2. Halo, ko ce odgovarati za umrle zbog vadih propusta zbog izbora, utakmica, slablji i kafica, gdd ste dozvolili da se ljudi okupljaju u jeku korone, bando? Necete se izvuci sa najboljim vakcinisanjem( laznom slikom o nama u svetu preko svojih lobista)!!!!!

  3. Nema više hvalospeva da smo u vancinaciji najbolji u Evropi. U Londonu je pre nekoliko dana, samo za jedan dan, vakcinisano 500.000 ljudi.

    A i standard nam je medju najnižim.

    Moto vlasti je može da bude „loše je ali sa Đilasom bi bo još gore“

  4. “ Polomili “ se braca Rusi da nam isporuce te “ silne “ vakcine . . . medju nama . . . Rusija ima samo sest fabrika koje proizvode cuvenu vakcinu “ Sputnjik V „a od najave da je imaju proizvedeno je samo 6 miliona doza ( sama Moskva ima oko 10 miliona stanovnika ) i ruska vakcina se sastoji od dve razlicite inekcije koje de dopunjuju ( dakle 50 000 ali koje za prvu ili drugu inekciju ) . . .
    Da nije bilo isporuke Sinofarm “ vakcine ( verovatno je treca faza ispitivanja na gradjanima R . Srbije sto potvrdjuje izjava V . Orbana da je vakcina u “ predsoblju “ ) bili bi samo sa par hiljada ostalih vakcina ( “ svedski sto “ . . . ha . . . ha . . . ) mada i R . Kina je vakcinisala samo 1, 6 % svog stanovnistva . . .

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 10

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.