Stručna komisija da dopuni mišljenje

Postupak po prijavi protiv profesorke Ekonomskog fakulteta Danice Popović nastavlja se na jesen

Ostavite komentar


  1. To ona sto je navijala da se Malom oduzme doktorat. Pa ima li u ovoj Srbiji sta posteno.

    1. Malom je Karapandza otkrio plagijat, ova je samo pricala i podrzala to kad su je optuzili za plagijat, kao i mnogi drugi. Drugo, ona ne navodi nista u svoju odbranu, zato sto je iskoristila mrtvog coveka i plagijator je realno, nego samo peva politika je kriva, politika je kriva.. Ne pada mi na pamet da branim profesora ako nije u pravu, pa cak i bio zakleti protivnik snsa…. Kao drugo, plagijatora je pun BU, nego njoj se nakacio taj student da trazi plagiranje i uspeo bez problema…

    2. Naravno da nema. Najlakše je bilo drveniti moral nad Malim da se tako skrene pažnja sa količine plagijata na BU. I to nisu problematični samo oni koji otvoreno plagiraju već i oni koji peglaju svoje kolege i ćute o tome, onako kolaboracionistički – a tako je buna svakom fakultetu BU.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.