Stručne službe REM-a o „ozoniranju“: Mitroviću se može zameriti samopromocija i preterivanje, ali to nije kažnjivo

Ostavite komentar


  1. Poenta nije u samopromociji već promociji nadrilekarstva opasnog po život!

    1. Taj uns je delegirao a sns izabrao u rem profesionalno, eticki i mralno nekredibilnu članicu vusnju arandjelovic, a onda uz one vec eticki, mioralno i profesionalno prokazene clanove rem, vuciceve sledbenike, ocekujemo da rem posteno i korektno postupa! Nemoguce.

  2. Zar ovo nije „vest“ od juče? Obzirom na činjenicu da većina građana nije u ovoj Mitrovićevoj egzibiciji videla ništa vredno pažnje, čemu ovakvo elaboriranje iste u Danasu?! Da li u sutrašnjim naslovima treba da očekujemo i „Mitrović ipak nije optužen za nadrilekarstvo“? Uticalo bi to na čitanost Danasa – u negativnom smislu. Kome to treba?

  3. U ovoj jadnoj Srbiji, sve je otislo do djavola.. Kakav ceni REM, Ustavni sud, itd.. To su nepostojece institucije, srozane do nivoa sibicarenja na pijaci.. Nikakav ugled ni cast.. Sve ovo se vec obija o glavu svakog gradjana Srbije, i tek ce.. Ovo je tek pocetak ljudi, pakujte se, odosmo svi u pm.

  4. Neverovatna banda koja maltretira većinu normalnih građana Srbije. Ako dođe do pravičnog raspleta ove neverovatne ujdurme, ti ljudi neće moći da izbegnu odgovornost za strašni zločin prema svojoj državi i njenim građanima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.