Studentima zabranjena praksa u KC Vojvodina

Zbog spora KCV i Medicinskog fakulteta u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Studentima će se pomeriti ispitni rokovi, produžiti plaćanje podstanarski stanova, nekima propasti uplaćena letovanja.

    A da neko ispita kako je i zbog čega Prof Slankamenac zimovao godinama o trošku RFZO i koristio (verovatno fiktivno ) bolovanje. Po 21 dan i 1000+ Eura svake godine.

    Od čega je naglo bolovao ili „bolovao“ pa naglo izdravio kada je posta vd direktoer?

    Koja je to bolest koja zahteva rehabiiitaciju godinama ad od koje se može ozdraviti?

    Ko je i na osnovu čega njemo odobravao banju? Ko mu je obezbedio verovatno fiktivnu dokumentaciju i falsifikovao medicinskudokumentaciju?

    I ako se utvrdi da se radi o krivičnom delu, kakve će se sankcije preduzeti prtiv njega i njegovih pomagača?

  2. A sta je sa studentima koji placaju skolarulinu 5000€ i ne mogu da diplomiraju u roku? Oni su potpisali ugovore sa fakultetom, platili, a fakultet nije svoje ispunio. Od 5000€ po studentu ne moze se odvojiti 100€ da bi student imao vezbe. Kome ide tih 100€ predvidjen za davanje KCV? Ugovor fakulteta i KCV se potpisuje pre nego skolska godina pocne. Fakultet je znao koliko treba novca da isplati. Zasto nije? A bitno je da su NEKI studenti na platnoj listi fakulteta. Sramota. Od kad je ova dekanica samo se blati fakultet. Obmanje,malverzacije, radovi na fakultetu,njen novi stan, vece skolarine… A studenti se boje da kazu nesto jer im se preti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.