Oglasila se studentkinja prorektorka Beogradskog univerziteta: Šta kaže o angažmanu u organizaciji u kojoj su isplaćivane dnevnice za rad u kol centru SNS?

Ostavite komentar


  1. Ako je to tačno što kaže studentkinja prorektor, da su lagali. TREBA SVE DA TUŽI I SPERE LJAGU.
    AKO NE TUŽI ONA JE ONA DEO MAŠINERIJE ZA MANIPULACIJU

  2. A zašto odgovara na nepostavljena pitanja? Jel ona na snimku daje novac(da suzim) za glasanje za SNS 17. decebra? Da, to je ona! Kakva dalja objašnjenja?

  3. Nemam pojma ko je dotična, ali vidim već u prvoj rečenici da je neko sklon kriminalu jer su za nju rad na crno i plaćanja glasova na izborima normalna stvar, a ukazivanje na taj kriminal zove političkom propagandom.
    Strašno je da tako mlada osoba bude tako nemoralna a tek je strašno što je bila ili jeste, na bilo kakvoj funkciji.

  4. Ova dotična osoba pokušava da nam vredja inteligenciju kao i predsenik svih gradjana,zalosno…..

  5. Hoce studenti da zarade malo para da prezive preskupi Beograd a elita iz kruga dvojke debelo uhlebljena od strane zapadnih gazda se buni

  6. Šta ti imaš da edukuješ studente i omladinu, zar to ne rade profesori i nastavnici koji su za to školovani i to im je posao?

  7. Bravo, pusti ti sta kve olupine pricaju, nemaju nista pametno da kazu, predloze ili iznesu svoj program za buducnost kve drzave, samo tumaraju po zemljama bivse juge i promovisu sebe, lajuci, lazuci i pljujuci po svojoj zemlji. Kamo srece da je vise takvih pametnih kao ti, studentima svima lo zavrsetku stufiranja, ponuditi posao i obavezati ugovorlm na 5 godina da ostanu u firmi a onda idite gde zelite van zemlje, pa onda pljujte koliko hocete jer ova zemlja vas je iskolovala od nas svih zaposlenih, raznim porezima i doprinosima, duzni ste ovoj drzavi i da vratite a neslusati opoxiviju koja nista drugo nezna vec da vredja sadasnju vladt a oni id 2000.-e do 2012.g. upgopadtili sve.

  8. …a na koje pitanje ona odgovara? Ne na ono sa početka – nego samo kako je mnogo radila i mnogo je zahvalna (Vučiću, pretpostavljam)“. To je standardna moderna fašistička retorika – postavi vam se oitanje, vi kažete nešto drugo, nepovezano, i pravite se da ste odgovorili, dok se ljudi ne slude oko vas. Deprimirajuće je uspešno, nažalost.

  9. Oličenje SNS omladine. Skromnih sposobnosti a preterano samouverena. Ne odgovara na potanje već ponavlja propagandne floskule svojih šefova. Dok su zaista sposobni mladi otisli van zemlje ostali su nam ovakvi.

  10. Vajna prorektorka zvuči kao kadar SNS-a u usponu, kao miš koji vežba da bi postao pacov.

  11. Каже сарађују са преко 200 студентских организација. Дакле и снс је на нивоу студентске организације.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.