Štulić: Nisam hteo raspad Juge, jer to mi je bilo igralište

U novom broju NIN-a intervju sa rok muzičarem i članom grupe Azra Branimirom Štulićem

Ostavite komentar


  1. koliko pokvarenosti treba da se izlije pred naše noge
    i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare

  2. Uradi nesto za svoju savjest ne misli da si sam, kreni ostro uzmi stvar u ruke zaboravi na strah … Uradi nesto za svoju nervozu, smiri drhtanje, budi kao Valentino, ne kolebaj se, nema vremena za bolju buducnost nema vremena da predahnes nema vremena da zivis jos jednom, niko vise nije mlad Ma hajde mrdni vec jednom ma hajde pokreni se ma hajde ucini nesto ma hajde … Uradi nesto to je tvoja duznost mnogo toga znas, nisi glupan takvih isuvise ima ne ocavaj, pljuni na svoju facu i postani covjek nek se cuje i tvoja rijec pljuni na svoju facu pljuni u oci ne zaboravljaj Ma hajde… uradi nesto za samog sebe nesto veliko, … drmaj zestoko … ma hajde 1980. godina !

    1. Vladane, svaka cast. Srecom pa je tu jutjub, cim se vratim sa posla, taman ste me podsetili.

  3. Zakoni u Srbiji se prepisuju sa Zapada. I dalje je u Srbiji bolje negi u Holandiji ili Belgiji. Niko vam nece presresti zenu, a dete moze slobodno da se igra na ulici. Stulic bi trebalo da zna da je NIN (osim tokom 90ih) bio steciste skojevaca i zagovirnika „svetske revolucije“, a danas njihovih unuka, zagivornika „slobodnog trzista“. A pro po, kontinuiteta. Za takve se „Juga“ nije ni raspala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.