Subotica: Gradonačelnik i predsednik Skupštine čestitali predstojeće uskršnje praznike 1Gradska kuća u Subotici, foto: J. Patarčić

Gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, je svim sugrađanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru uputio čestitke povodom ovog najvećeg hrišćanskog praznika.

„Uz izražavanje iskrene želje da u ovim izazovnim vremenima velikih globalnih iskušenja sačuvamo mir u sebi i oko sebe, zajedništvo u našem gradu i najviše vrednosti vere, nade i ljubavi u našim porodicama i širem društvu“, naveo je Bakić.

U ime Skupštine grada Subotice i u svoje lično ime svim sugrađanima koji praznuju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru želim prijatne blagdane provedene u dobrom zdravlju, miru i radosti, poručio je predsednik Skupštine grada Subotice, Balint Pastor.

„Iza nas je težak period i znamo da su ovo i dalje vremena u kojima se svakodnevno suočavamo sa velikim izazovima. Međutim, požrtvovani i osnaženi verom i nadom u novi početak, hvatamo se sa problemima u koštac pretvarajući ih u rešive zadatke“, rekao je Pastor.

Subotica: Gradonačelnik i predsednik Skupštine čestitali predstojeće uskršnje praznike 2
Stevan Bakić, foto: Grad Subotica
Subotica: Gradonačelnik i predsednik Skupštine čestitali predstojeće uskršnje praznike 3
Balint Pastor, foto: Grad Subotica

On je poručio građanima da im za to snagu i utehu pruži poruka najvećeg hrišćanskog prsubaznika, ostvarenje milosti i ljubavi koja je iznad svega.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari